18.07.2022.

20:00

Foto: printscreen

TV

OTKRIVAMO DA LI ĆE NIKOLINA PIŠEK DOBITI DEO BOGATSTVA POKOJNOG SUPRUGA VIDOJA RISTOVIĆA! (VIDEO)

O imovini pokojnog Vidoja Ristovića govori se danima, a da li će udovica Nikolina Pišek dobiti deo bogatstva koje joj zakonom pripada otkriva astrolog i numerolog Goca Dragišić.

- Nikolina u svom datumu ima jednu četvorku koja predstavlja mušku energiju i mušku pamet. Ona će doći do onoga što joj je predodređeno i druga polovina godine joj je u znaku anđeoskih brojeva. To znači da ono što njoj propada to će joj i doći - govori numerolog i dodaje:

Informer

- Njoj je ova cela priča morala na žalost da se dogodi i njoj su poslednje dve godine bile jako turbulentne, i ne bi me čudilo da je bilo krize u braku, a sigurna sam da je bilo poslednje tri godine. Kraj 2018 i početak 2019 su bili ključni za njene probleme u braku. U tom periodu se može reći da se straast među njima nestala, da je ljubav počela da se gasi, da su imali manjak komunikacije što je i dovelo do tih hladnijih odnosa o kojima su mediji i izveštavali.

Informer

Numerolog Goca Dragišić

- Zbog svih detalja koje iznosi Miša Grof u javnost, ja očekujem da će Nikolina ovde izvući deblji kraj - zaključuje numerolog Goca Dragišić.