29.08.2022.

18:00

Foto: printscreen

TV

PRIČALO SE O DEJANU I CRNOJ MAGIJI, ALI DALILA JE ZAPRAVO U PROBLEMU! Evo zbog čega svaki muškarac ostavi rijaliti učesnicu nakon par meseci! (VIDEO)

Mnogi fanovi i dalje tvrde da je bosanska Paris Hilton i dalje u vezi sa popularnim estradnim menadžerom, ali da ni jednom ni drugom ne odgovara da javnost za to sazna, pa Dalila zbog toga neće javno da potvrdi njihovu romansu. Da li će njihova veza opstati analizira numerolog Goca Dragišić.

- Dalila se nalazi u godini koja nije pogodna za emocije i ljubav. Ovo je godina kada treba da se posveti svojoj porodici, domaćinstvu, možda operemanju enterijera njenog doma, nešto da menja, a možda i kupovina neke nekretnine - govori Goca i dodaje:

Informer

Goca Dragišić

- Šta god da otpočne emotivno u ovoj godini neće uspeti. To su sve karmičke veze, to su odlaganja i to je nešto što nema perspektivu. Dalili tek sledi dobar emotivni period u naredne dve, dve i po godine, a čini mi se da se ona već savetovala sa nekim astrologom ili numerologom povodom toga. Zaključak je da ova godina je njoj karmička, a to su sve veze u pokušaju, a sudbinska godina će tek doći i tada će imati dosta šansi za novu ljubav i nov život - završava Goca za emisiju "Takav ti je horoskop"