17.09.2022.

09:25

Foto: pritnscreen

TV

Govore mi da ću roditi kopile! KRISTINA DOBIJA JEZIVE PRETNJE DOK JE GOLUBOVIĆ U ZADRUZI! Spalevićeva prolazi kroz pakao! (VIDEO)

Kristijan je nedavno u "Zadruzi 6" ušao u žestoki sukob sa Aleksandrom Nikolić, nakon čega su Kristini počele da stižu jezive pretnje od strane zadrugarkinih fanova.

Informer

Kristina Spalević i Kristijan Golubović

- Dugo mi nisu pisali, čak nisam ni dobijala previše negativnih komentara, međutim, sad kad je Kristijan ušao u sukob sa Aleksandrom Nikolić, oni su se setili šta sam sve radila... Meni je iskreno žao Aleksandre. Ima majku koja nije u najboljem zdravstvenom stanju, znam kako je bilo mojoj majci kad je slušala sve i svašta i meni je žao nje - rekla je Kristina, pa dodala:

Informer

Kristina Spalević

- Ne slažem se sa tim da ona treba da pominje njegovu majku, kao ni on njenu. Od tog momenta kada su se oni posvađali, meni su počele stizati razne pretnje od Dejanovih i Aleksandrinih fanova i to je baš prešlo granicu. Pišu mi kako ću roditi kopile... ma sve najodvratnije stvari za dete - rekla nam je Kristina Spalević, a šta je otkrila iz njenog i Kristijanovog odnosa, saznajte u videu na početku teksta.