01.10.2022.

20:00

Foto: printscreen

TV

DOBILA BATINE OD KLIJENTA, PA POKUŠAO DA JE OPLJAČKA! Elektra otkrila mračne tajne bavljenja prostitucijom! (VIDEO)

Eletra je na samom početku razgovora priznala da je nakon razvoda uplovila u vezu sa momkom iz Španije, koji joj je na neki način dao ideju da se bavi prostitucijom. To joj se u prvi mah nije svidelo, jer je radila kao socijalni radnik i super je zarađivala, međutim kada je otišla i probala, za jedno veče je zaradila 1800 evra.

Informer

Elektra Elit

- To je bilo u se*s kinu u Cirihu, bilo je oko 15 trans devojka, radila sam i zaradila više od njih 10 zajedno. To je bio moj početak i tog dana sam dobila 1800 evra za tri sata - rekla je pevačica.

Na pitanje da li je nekada došla u situaciju da joj klijent kaže da ima neku polnu bolest, ali da će joj platiti debelo, Elektra je otkrila:

- U mom slučaju toga nije bilo, ali znam za par slučajeva gde su mojoj drugarici ponuđene kombinacije. U pitanju je bilo konzumiranje droge, platio joj je 20.000 evra da konzumira sa njim - rekla je Elektra i dodala da poznaje devojku koja zbog bavljena prostitucijom ima zdravstvene probleme:

- Poznajem devojku iz Beograda koja je imala kontakt sa jednim čovekom za pare i dan posle odnosa zvao je da joj kaže da ima HIV i to poslednji stadijum - rekla je ona, a onda je otkrila da li joj se desilo da joj klijent preti.

Informer

Elektra Elit

- Bilo je par klijenata... Ne mogu oni meni da prete, jer ja živim u Švajcarskoj, a ta zemlja je policijski fenomenalno uređena. Desilo mi se da je čovek platio dugo da bude kod mene i video je gde sam ostavila pare. Kada sam otišla do druge prostorije, on je uzeo pare i pokušao da pobegne, međutim ja svaki put zaključavam vrata i uzmem ključ u moju torbu. Tada je nastao karambol, ali sam ja pobedila - rekla nam je Elektra Elit, a šta je još otkrila o prostituciji, saznajte u videu na početku teksta.