20.10.2022.

18:55

Foto:

TV

SREĆA ILI NESREĆA, SPLET OKOLNOSTI ILI SUDBINA? Raskid veze Harisa Berkovića i Rade Mnojlović šokirao je javnost, a sada otkrivamo kakvu ljubavnu budućnost očekuje pevačicu!

Pevačica Rada Manojlović i njen, devet godina mlađi, kolega Haris Berković godinama su bili u ljubavi, i dok su mnogi očekivali da će stati pred matičara - oni su vezu okončali. Da ovo nije jedno u nizu nagađanja potvrdila je Rada koja je bivšem poželela sve najbolje.

Da li pevačica nema sreće u ljubavi, ili joj je samo godina loša, ili joj numerološki kodovi nisu pogodni za ljubav u ovom periodu, na tu temu više će nam otkriti numerolog Stefan Dragojlović.

Informer

- Rada Manojlović kao uspešna pevačica, kao uspešna Zvezda Granda je nadmašila uspeh njene porodice. Ona je vrlo emotivna i njoj stoji brak i ostvarenje porodičnog života ali u zrelijim godinama. Rada je neko ko je veliki karijerista i godinama mučnog rada na estradi od nje je zapravo napravilo to što je danas. Veliki čovek i nekog ko zna šta hoće i šta želi - komentariše numerolog i dodaje:

Informer

Numerolog Stefan Dragojlović

- Kada bude došla u zrelije godine i bude našla svog sudbinskog muškarca on će ipak biti na njenom nivou ili pak ispod njenog nivoa. To nije ništa strašno, jer imamo mnogo pimera na estradnom nebu gde se dosta javinih ličnnosti udalo ili oženilo za ljude koji su u karijerama slabiji od njih samih. Tako da ja ne vidim problem da se Rada zaljubi u nekog običnog muškarca i sa njim ostvari porodicu i skladan život - govori numerolog Stefan Dragojlović za emisiju "Takav ti je horoskop".