31.10.2022.

19:00

Foto: printscreen

TV

SLEDI DISKVALIFIKACIJA?! Urošu Ćertiću preti izlazak iz Zadruge nakon svega! (VIDEO)

Nakon oglašavanja Željka Mitrovića da će Uroš biti diskvalifikovan zbog nepoštovanja pravila života na imanju u Šimanovcima, numerolog Stefan Dragojlović nam je otkrio da li postoji šnsa da se rijaliti učesnik sam dikvalifikuje ili će pak to učiniti produkcija. 

- Urošev numerološki broj je sedam. Taj broj je često rizična energija i to su brojevi sa kojima mi nikada ne možemo znati na čemu smo. Iza broja sedam je u narodu uvek neka misterija, iza sedam gora, iza sedam mora, sedam dana u nedelji, jednom rečju broj sedam je broj magije - govori numerolog i dodaje:

Informer

- Uroš je vrlo interesantan za kamere i medije i njemu je mesto u rijalitiju. Plašim se da će do kraja godine imati minimum dve do tri situacije koje će ga dovesti do diskvalifikacije. O njegovor situaciji će odlučiti samo produkcija koja će videti da li je upotrebljiv za rijaliti ili ne. Nakon te situacije ako mu bude oprošteno, u januaru ili februaru će dovesti sebe u situaciju da nema praštanja i da će biti diskvalifikovan. 

Informer

- Više sam puta istakao da sami sebi krojimo sudbinu, tako da i ove stvari mogu biti promenjive. Ja mu u svakom slučaju želim svu sreću i što bolji plasman u Zadruzi - završava Stefan Dragojlović za emisiju "Takav ti je horoskop".