07.11.2022.

18:16

Foto: Printscreen/You Tube

TV

MILJANA I ZOLA NA KORAK DA NAPRAVE ZEMLJOTRES POD JORGANOM! Sprema se veliko iznenađenje u rijalitiju! (VIDEO)

Od kako su se na velelepno imanje u Šimanovcima uselila famozna trojka Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola i Bebica, danima se govori o pomirenju Miksi i Zole. 

Kulićeva je nakon svega što je bebica uradio za nju, ipak odlučila da pokuša da povrati emotivni odnos sa bivšim partnerom Zolom. 

Informer

- Miljana je ušla u godinu petice i definitivno njeno vreme je došlo da zasija u punom sjaju. Njeno zdravstveno stanje će biti sve bolje, ali i moram da napomenem da će njeni kilogrami ići nadole još dosta - započinje Goca i dodaje:

Informer

- Miljana i Zola vuku karmičku i sudbinsku priču i nije ni malo čudno što su emocije među njima opet proradile. Oni se hoće pomiriti ali njihov odnos nikada neće biti za stalno. Tu će uvek dolaziti do raskida, pomirenja, ljubavi, mržnje apsolutno svega. Miljana treba da zna iz te karme da Zola nije čovek njenog života i da je to rijaliti veza. Zola je neko ko ima tajnu osmicu u svom kodu, a to znači da je vrlo proračunat i da ga samo novac zanima. Na koji način i kako će doći do novca on se obazirati neće, ali ga samo zanima da ga ima u svojim rukama i da uživa u njemu. Ko će zaraditi te pare, to njega ne zanima, on je parazit koji želi i voli da drugi rade za njega.

Informer

- Njihova veza će biti obnovljena sigurno i emotivno i seksualno, ali od januara i februara ponovo kreću veliki problemi u njihovom odnosu - završava numerolog Goca Dragišić za emisiju "Takav ti je horoskop".