10.11.2022.

18:22

Foto: Informer

TV

RASKRINKANA MAJA MARINKOVIĆ - "SVE JE LAŽ, JEDINO KOGA ŽELI PORED SEBE JE FILIP CAR"! (VIDEO)

Anja Todorović kao bivša rijaliti učesnica i prijateljica Maje Marinković otkrila je sve ono o čemu se dugo ćutalo. 

Naime, Anja je priznala da Maja jedva čeka da uđe Filip Car jer trenutno u rijalitiju su za nju sve sitne ribe, ono što njoj treba je prava ajkula. 

Maja se potajno nada Caru iako na silu pokušava da odpočne vezu sa Bilalom

Informer

- Poznavajući Maju sve ovo unutra za nju šala, ona iskreno čeka Cara da uđe i kada se to desi, verujte da će tek tada početi pravi rijaliti.

Ljubavni odnos Milice Veselinović i Marka Markovića

Informer

- Taj odnos je toliko dosadan, apsolutno bezveze. Ne znam na šta se lepe one devojke na njega, jeste on lep, ali džaba kad nema harizme nema ničega. Što se Milice tiče ona je ove sezone dosta dobra u ulozi komentatora, dok u vezi sa Markom je jako dosadna. Sa Mensurom je to bilo dosta bolje i drugačije.

Maja napala Uroša Ćertića

Informer

- Pa i ja bih isto uradila. Ja bih na njenom mestu potpuno isto postupila jer znamo svi koliko je slaba na svog oca. Ta šolja koju je dobio u glavu je malo šta je sve trebao da dobije. 

Uroš Ćertić prijavio Maju Marinković policiji

Informer

- Nisam to baš ispratila, ali Uroš kao Uroš to je rijaliti priča, jedan dan je dobar sa njom, drugi dan joj krade stvari i tako u krug. Mislim da od toga nema ništa i da će on to povući. 

Tuča Ane Spasojević i Anite Stanojlović

Informer

- To je jedan klasičan kokošinjac, kome su njih dve bitne... Nemam više komentara - završava bivša rijaliti učesnica za emisiju "Zadrugari na skeneru".