21.11.2022.

18:04

Foto: ATA Images

TV

SAZNAJEMO - EVO DA LI ĆE SE DARKO LAZIĆ OŽENITI DO KRAJA GODINE NOVOM IZABRANICOM KATARINOM! (VIDEO)

Poznato je da je pevač posvetio pesmu bivšim devojkama, a da li će sa novom imati sreće u ljubavi i da li će se ponovo oprobati u bračnim vodama, otkriva nam numerolog Goca Dragišić.

- Dako je neko ko u svom datumu rođenja ima jednu peticu, a takvi ljudi su veliki sluhisti. On da nije pevač on bi bio sjajan govorinik, ili na bilo koji način bi mogao da pomaže ljudima kroz komunikaciju - započinje numerolog i dodaje:

Informer

- Godina koja sledi će za Darka biti jako lepa i moj savet njemu jeste da se promeni i smiri. Ukoliko se desi godina kao što njemu sledi treba je iskoristiti. On nije više klinac od 20,21 godinu, već uskoro puni 32 i krajnje je vreme da život shvati ozbiljno. Treba da se posveti devojci i da vodi računa u globalu kako se ponaša sa ljudima, ženama - ističe Goca i nastavlja:

Informer

- Ono što moram da dodam jeste da Darko mora da se duhovno pročisti, da se posveti Bogu i da počne da bude zahvalan što danas hoda zemljom, ukoliko se vratimo par godina unazad setićemo se da je bio na ivici smrti. Novu godinu i godinu posle treba da posveti učenju kako biti bolji čovek prema sebi jer to su karmičke godine, a sve ono loše što mu se desilo su bile samo opomene. U narednom periodu ne mogu zasigurno tvrditi da li će se oženiti ili ne, jer nemam tačan datum njegove trenutne izabranice, ali ono u šta sam sigurna, da će Darko na sve moguće načine pokušati u najskorije vreme da uplovi u bračne vode jer on je jednostavno takav čovek i to se kod njega promeniti neće - završava numerolog Goca Dragišić za emisiju