24.11.2022.

18:00

Foto: Informer

TV

Bermudski trougao, svako ko uđe nestane! Marko Đedović opleo po zadrugarima, pa je morao da spomene i NJU! (VIDEO)

Novinar i voditelj Marko Đedović jedan je od zapaženijih takmičara treće, četvrte i pete sezone najgledanijeg rijalitija "Zadruga". Poznat po svom britkom i oštrom jeziku, Đedović ni posle izlaska sa velelepnog imanja nikome nije ostao dužan, pa je vrlo rado raskrinkao mnoge zadrugare u Informerovoj emisiji "Zadrugari na skeneru"

Mako nije štedeo reči, te je vrlo jako i koncizno dao svoj sud na situacije koje su obeležile prethodnu nedelju Zadruge.

Venčanje Maje i Bilala

Informer

- Maja je meni omiljeni lik u Zadruzi, ali sam imao prilike da vidim da i posle venčanja su imali situaciju zbog masera. Maju gotivim, ali ni sam ne znam dokle idu njene i njegove granice. 

Prva bračna noć i intiman odnos Maje i Bilala

Informer

- Video sam, ali ništa novo, osim što se Maja iznova i iznova žali na tajming - rekao je Marko.

Ljubavni trougao Miljana, Bebica, Zola

Informer

- Bermudski trougao, ko god se pojavi nestaje, ko im priđe on isto nestane. Što se Miljane tiče samo nek je živa i zdrava nakon svega što joj se desilo. Trojica, trojica, petorica nije bitan broj, samo da je izvukla živu glavu.

Mensur priznao da je gušio Milicu Veselinović u vezi

Informer

- Pa jeste je gušio i hvala Bogu da je to priznao. Bilo je tu raznih situacija koje sam gledao, gde Milica nije mogla da popuši cigaretu, a da joj on ne diše za vratom.

Da li između Aleksandre Nikolić i Zvezdana ima ljubavi?

Informer

- Da iskreno da. To sam ispratio jer je jedna od krupnijih tema i pomno pratim taj odnos. U ovoj situaciji je vrlo očigledno da sve zavisi isključivo od Zvezdana - zaključuje Marko za emisiju "Takav ti je horoskop".