28.11.2022.

18:00

Foto: REUTERS/Hannah Mckay

TV

REPREZENTACIJA SRBIJE JE PROŠLA KAO "BOSA PO TRNJU" PROTIV KAMERUNA - EVO KAKAV NAS ISHOD OČEKUJE U NAREDNOJ UTAKMICI!

Mnogi se pitaju šta nas očekuje u narednom periodu, da li će Srbija ući u osminu finala, kako će igrati protiv Švajcaraca i da li ćemo se plasirati u polufinale ili finale?

Više o svim detaljima i kako će se reprezentacija Srbije kotirati u daljem takmičenju, analizira za emisiju "Takav ti je horoskop", numerolog Stefan Dragojlović.

Informer

- Srpski fudbaleti imaju veoma napetu astrološku kartu u ovom periodu. S obzirom da smo mi jedna mala država i da smo proteklih pet, šest godina vedrili i sijali Evropom na svim poljima. Pored sporta mislim  i na muziku, i to nama kao državi dosta znači. Srbija je zemlja koja će ostati zapažena na Svetskom prvenstvu, pored medijske pažnje, Srbija će profitirati u finanskijskom smilsu. 

Informer

- Što se ishoda tiče u budućim utakmicjama, ne bih mogao ništa da preciziram jer nemam datume reprezentacija, ali sam siguran da će se u poslednjem trenutku desiti taj faktor sreće i faktor iznenađenja koji prati reprezentaciju, a čist dokaz tome jeste današnja utakmica protiv Kameruna.

Informer

- Ne bih voleo da gledamo sličnu utakmicju sa Švajcarskom, ali sam siguran da će naše Orlove pratiti dobra karma tokom čitave utakmice - završava numerolog Stefan Dragojlović.