05.12.2022.

17:54

Foto: Foto: Miloš Rafailović

TV

MESECIMA SE PRIČA O RAZVODU ALEKSANDRE PRIJOVIĆ I FILIPA ŽIVOJINOVIĆA! Evo šta je prava ISTINA i koji PROBLEM imaju!

Iako tvrde da je među njima sve u najboljem redu, više puta smo imali priliku da vidimo da pevačica sama dolazi na razne događanje ili u pratnji svog menadžera. 

Aleksandra je više puta istakla kako nema bračnih problema, dok mediji i dalje prenose kako se njihovom odnosu bliži kraj i kako opstaju zajedno samo kako ne bi izbio medijski skandal. 

Informer

Da li je to istina i dokle će potrajati njihov brak, analizira numerolog Stefan Dragojlović za emisiju "Takav ti je horoskop". 

Informer

- Aleksandra Prijović i Filip Živojinović imaju karmički momenat što znači da će do 2026. godine njihov brak biti stavljen na mnoge testove. Ljubav ne mešamo u ovo jer ljubav su definisali bračnom zajednicom, ali iz ove perspektive komentarišem samo brak. 

Informer

- Oni opstaju u braku to je definitivno, kao i na koji način vreme će pokazati ali opstaju. Imaju šesticu u njihovom kodu, a broj šest u bračnoj zajednici označava Veneru boginju ljubavi, ili Afroditu u Grčkoj mitologiji. Ljudi koji imaju šeticu su osobe koje se bore za potomstvo, ljubav, harmoniju u kući - ističe numerolog i dodaje:

Informer

- Njihova ljubav je za sada stabilna, sve i ako dođe do nekih raspravki to će biti sitno i uglavnom zbog Aleksandre. Ona je tip žene koja voli da bude sama, introvertna je iako je zvedza, pevačica i javna ličnost. Filip je lav i neko ko voli da bude okružen prijateljima, porodicom. Kada jedno drugo budu shvatili da svako ima svoje neke "momente" tada će njih dvoje definitivno imati najbolji odnos u braku - završava numerolog Stefan Dragojlović za emisiju "Takav ti je horoskop".