12.12.2022.

18:38

Foto:

TV

ČITAVU SRBIJU ŠOKIRALA JE VEST O RAZVODU NOVAKA I JELENE! Nakon sedam godina braka i dalje se šuška da nisu u dobrim odnosima!

Pre manje od godunu dana Srbiju je šokirala vest o razvodu najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića i njegove supruge Jelene, a koju je plasirao Nemački mediji "Heute".

Njih dvoje su u braku nešto više od 7 godina, a o izazovima koje nosi brak sa poznatom teniskom zvezdom Jelena je više puta javno govorila da nije lak. 

Da li će i koliko njihov brak opstati i na koje će sve prepreke naići u narednom periodu analizira numerolog Stefan Dragojlović za emisiju "Takav ti je horoskop" 

Informer

- Novak i Jelena vuku karmički apspekt u braku što znači da će na svake dve godine imati tri do šest meseci teškog perioda. Oni su duhovno u braku mnogo napredovali i u tome se mnogo terude. Poznato je da je Jelena neko ko pored Novaka vodi mnogo računa o zdravom životu, na to mislim o duhovnom zdravom životu, a sve to prenose i na svoju decu - govori numerolog i dodaje:

Informer

- Imaju teške aspekte u narednom periodu, ali i kako ne bi jer oni pored svojih nekih privatnih problema, najveći problem i teret im je javnost koja im se svakodnevno meša u život. Trenutno je mars u blizancima retrogradan, a oni su oboje blizanci. Mars kada je retrogradan uvek ima simboliku Neptuna. To znači da ćemo u tom periodu uvek zamerati stvari iz prošlosti, neke špekulacije drugih ljudi, tračeve novinara. To može da naruši njihov idealan brak i ukoliko to osete oni se odmah malo povuku u neku ilegalu dok stvari ne dođu na svoje - ističe Stefan.

Na pitanje da li će i dokle ostati zajedno numerolog je vrlo jasno stavio do znanja šta im sledi. 

Informer

- Do 15. januara njih dvoje će imati male trzavice u odnostu jer do tada traje retrogradan Mars. Nakon toga neće doći ni do kakvog razvoda niti pomišljanja na to, jer njih dvoje su zrele i odrasle osobe i neće biti potrebe za bilo kakve promene. Oni su merkurovi znaci i između njih dvoje ima puno ljubavi i emocija - završava numerolog Stefan Dragojlović za emisiju "Takav ti je horoskop".