19.12.2022.

18:00

Foto: printscreen

TV

UDAJE SE MILJANA KULIĆ?! Rijaliti zvezda spremna na brak sa Zolom?! (VIDEO)

Iako svi misle da će se Miljana udati za trenutnog partnera Bebicu, ipak njen horoskop drugačije kaže. 

Numerolog Stefan Dragojlović za emisiju "Takav ti je horoskop" otkriva da li će se Miljana udati za Lazara Čolića Zolu, ili će ipak poslušati svoju majku Mariju i ostati u vezi sa Bebicom.

Informer

- Oni su u jako dobrim astrološkim aspektima. Miljani mesec je u znaku vodolije, a Lazar je vodolija tako da imaju dobru povezanost. Koliko god da se oni svađali i koliko god se trudili drugi ljudi da ih rastave oni će uvek imati jednu posebnu i duboku emociju jedno prema drugome - govori numerolog i dodaje:

Informer

- Miljana njega voli iskreno, dok Zola voli Miljanu ali na drugačiji način. Zola je u vezi sa njom kroz rijaliti i na taj način je samo i doživljava dok kao što sam rekao Miljana je u njega zaljubljena dušom i srcem - ističe Stefan. 

Informer

- Oni su karmička veza i opstaće samo u rijalitiju. venčati se sigurno neće, ljubavi osim rijaliti ljubavi biti neće tako da od svega toga nema ništa. Ja njih vidim još sledeće godine u rijaliti i oni završavaju svoju rijaliti karijeru. Njihov može stati u jednu lepu izreku "Smuti pa prosti, svega po malo, ni od čega puno" - završava numerolog Stefan Dragojlović za emisiju "Takav ti je horoskop".