30.01.2023.

18:00

Foto: Pngwing, Foto: Aleksandar jovanović Cile

TV

ŽENI SE DEJAN DRAGOJEVIĆ?! Nakon svih neuspešnih veza, rijaliti pobednik napokon našao onu pravu! (VIDEO)

Dejan je u više navrata u javnosti govorio da "ne zna šta se dešava sa tim sudskim postupkom", zbog čega je u više navrata kontaktirao svog advokata, ali i sud. Rijaliti pobednik nakon kraha veze sa Aleksandrom Nikolić odlučio da se zaljubi, ali ovaj put u devojku koja nije iz javnog sveta. 

Poznato je da se zabavlja sa frizerkom Jovanom iz Gornjeg Milanovca, koju je pre izvesnog vremena kako prenose domaći mediji verio. 

Informer

Da li će Dejan ove godite stati na ludi kamen sa novom izabranicom, analizira numerolog Stefan Dragojlović za emisiju "Takav ti je horoskop". 

Informer

- Dejan je ove godine u broju četiri. Što znači da mu se apsolutno nikako ne preporučuje da uplovi u bračne vode, jer će opet da napravi karmičku grešku i da formira obrazac ponašanja pogrešne odluke i opet će da pomeša ljubav, zaljubljenost, brak, kuća, dom, porodica... Ove godine ipak ne, ali njemu se to prikazuje sledeće godine. Dejan je neko ko će u životu imati dva braka, ali ove ne sigurno. Ono što se njemu vidi po njegovom kodu, jeste ponovna ekranizacija i povratak na male ekrane i pokretanje nekog biznisa - govori numerolog i dodaje:

Informer

- On još uvek ne može da se oporavi od svega što mi se izdešavalo u životu, ali tek posle četvrtog meseca, tamo negde početkom maja se očekuje da okrene novi list. Tada će mu krenuti sve na bolje i kako se u narodu kaže "staće na zelenu granu" - završava Stefan Dragojlović.