05.02.2023.

19:00

Foto: Informer

TV

TAKI PODRŽAO ODNOS ANĐELE I ZVEZDANA - "Nema veze što su intimni na metar od Ane, to je sve ljubav"! (VIDEO)

Radimir Taki Marinković, otac Maje Marinović bio je gost emisije "Zadrugari na skenru" i tom prilikom komentarisao je najaktuelnije teme koje su obeležile period za nama. 

Tako nije štedeo reči na zadrugare, ali posebnu pažnju i gnev mu je izazvao Filip Car koji je pre izvesnog vremena davio njegovu ćerku Maju. 

Uselila se Ana Čurčić u Belu kuću

Informer

- Očekuje se buran period, mislim da će vreme pokazati šta se krija iza cele te priče. Svega će tu biti siguran sam. Tu imaju dve strane priče, a svačija je različita... - govori Taki.

Intiman odnos Zvezdana i Anđele prvi dan nakon što je Ana ušla u Zadrugu

Informer

- Malo je degutantno zbog Ane, ali dešava se, ja glasam uvek za ljubav - komentariše otac Maje Marinnković.

Fizički obračun Maje Marinković i Filipa Cara

Informer

- Taj nasilnik iz sezone u sezonu po ko zna koji put psihički i fizički maltretira moje dete. Ne samo nju već i ostale učesnike. To je on, to je njegovo vaspitanje i time pokazuje svoje pravo lice - ističe Radomir.

Zezdan uleteo u krevet Maje Marinković, ona nikad srećnija

Informer

- Maja je veliki prijatelj sa Zvezdanom, oni se znaju još iz spoljnog sveta. Maja ništa ne želi sa Zvezdanom, a on to radi samo kako bi napravio Anu i Anđelu ljubomornim. Maja da je nešto želela sa njim uradila bi još u izolaciji kada su bili sami - otkriva Marinković.

Filip Car želi vezu sa Aleksandrom Nikolić zbog Zvezdana

Informer

- Filipu je velika rak rana Zvezdan i on je morao da ponovo osvoji Aleks jer je video da se ona i dalje sviđa Zvezdanu. To je taj sindrom da osvaja tuđe i da misli da su žene trofeji. On je jedna obična kadruša, pa je zbog tog čina sa Aleksadrom opet malo dospeo u žižu javnosti - završava Taki za emisiju "Zadrugari na skeneru".