10.02.2023.

20:00

Foto: print

TV

ŠOKANTNI "SELFIE INTERVIEW" KUMA ANE ĆURČIĆ: Zvezdan je Anu držao kao taoca! Sad se i ona blamira u "Zadruzi"!

Dok se Ana u "Zadruzi" malo svađa, malo miri sa Zvezdanom Slavnićem, njena kuma je otputovala na Kipar i odatle je odgovorila na brojna pitanja koja ste joj postavili preko našeg Instagram profila "Selfie interview".

Dok je mnogi ubeđuju da i sama uđe u "Zadrugu", Milena poručuje:

- Kad bih ja ušla u "Zadrugu", svi bi sami izašli iz rijalitija. Ja nisam lignja, vrlo sam otvorena i direktna, imala bih svašta da kažem. Nadam se da će se Ana dozvati sebi i da će ovo izgurati!

Jedan verni gledalac rijalitija kontatovao je da je "Ana ušla u 'Zadrugu' kao dametina, a sad se blamira". A šta na to kaže njena kuma?

- Istini za volju, blamira se, to će joj doći na naplatu jednog dana kad izađe i pregleda sve snimke. Pre podne zagrmi, a posle podne mu briše suze, seda u krilo i grli ga... - kaže Milena i odgovara na optužbe da je sve ovo zapravo dogovor Ane i Zvezdana:
- Nije bilo dogovora kome sam ja prisustvovala. Ako jeste, neka im je na čast!

Aninu kumu pitali ste i šta misli o Anđeli Đuričić.

- Anđela je jedna najobičnija tupsonka, zanela su je svetla velikoga grada. Ne zna ona ko je Zvezdan Slavnić. Ružno je što je brčkala prste tamo gde joj mesto nije. On je za nju matori dripac, može tata da joj bude! - rekla je Milena.

Kačavenda priča i da je Zvezdan držao Anu kao taoca, a u emisiji saznajte sve detalje ove talačke krize!