13.02.2023.

18:00

Foto: Printscreen You Tube

TV

MAJA I JANJUŠ PONOVO ZAJEDNO?! Spremite se na novi serijal tuča, udaranja glavom o zid i svega što ih je pratilo tokom veze! (VIDEO)

Njih dvoje su se sada ponovo sastali oči u oči, a Marinkovićeva ga ponovo ne ostavlja na miru. Iako je Janjušević bio izričit u svojoj izjavi da se više nikada neće pomiriti sa Marinkovićevom, varnice sevaju svaki dan među njima. 

Da li će se bivši par obnoviti romansu tokom rijalitija, otkriva numerolog Stefan Dragojlović za emisiju "Takav ti je horoskop".

Informer

- Maja ima emociju koja je i dalje povezana sa Janjušem. Na pitanje da li će se pomiriti tokom Zadruge odgovor je "Hoće"! Kao i ranije to pomirenje biće vrlo propraćeno skandalima, tenzijom i haosom - govori numerolog i dodaje:

Informer

- Najveći haos će praviti Car, koji voli da tera inat. Kada bude video da mu Maja tera inat, on će dati sve od sebe da je povrati i bude sa njom. To će biti odnos od nemila do nedraga, od sumraka do svitanja, ali će se na kraju završiti epizodom 50 nijansi Janjuša, 50 nijansi Maje i 50 nijansi Cara. Ponovo ćemo gledati mazohizam, udaranje, razvlačenje i sve ono što je njih dvojicu pratilo u odnosu sa Majom - završava numerolog Stefan Dragojlović za emisiju "Takav ti je horoskop".