03.04.2023.

18:00

Foto: Informer

TV

OTKRIVAMO KADA MILENA KAČAVENDA ULAZI U ZADRUGU! Zvezdanu neće biti dobro kada je ugleda na vratima Bele kuće. (VIDEO)

Naime, Anina kuma se bezbroj puta oglašavala za medije, gostovala po raznim emisijma i otkrivala skandalozne detalje iz braka Ane i Zvezdana, ali i više puta izjavljivala da je spremna da uđe u "Zadrugu 6".

Numerolog Goca Dragišić za emisiju "Takav ti je horoskop", otkriva kada ćemo gledati kumu Ane Ćurčić u Zadruzi.

Informer

Numerolog Goca Dragišić

- Što se Milene tiče, ja mislim da je ona jedno pravo osveženje kada je u pitanju Zadruga. U moru laži pojavila se jedna iskrena žena koja se ne libi da kaže istinu ma kakva god ona bila. Meni se ona lično dopada i to može samo žena koja ima Marskovsku energiju. O njenom ulasku se mnogo govori i piše, a ja sam sigurna da će se to i desiti - govori numerolog i otkriva u kom periodu je možemo očekivati da se pojavi na vratima Bele kuće. 

Informer

- Numerološki gledano ona ima jako dobre aspekte za ulazak od polovine aprila pa sve do kraja maja taj period je aktuelan. Ja očekujem njen ulazak i sigurna sam da tek tada počinje onaj pravi haos koji svi čekamo da vidimo. Ne mislim haos u smislu tuče, već haos u smislu istine - završava numerolog Goca Dragišić. 

Informer

Podsećamo, Kačavendu su čak podržala i Anina i Zvezdanova deca da uđe u "Zadrugu", i pored tužbe od dva miliona dinara koju je podnela protiv Slavnića.