11.04.2023.

20:04

Foto: Printscreen

TV

NAKON PRETNJI ZVEZDANA SLAVNIĆA DA ĆE SE UBITI, OTKRIVAMO ŠOKANTNU ISTINU! Bivši robijaš OVO krije u svom datumu rođenja! (VIDEO)

Zvezdan Slavnić je tokom svađe sa bivšom suprugom Anom Ćurčić u naletu besa podigao stakleni sto, a onda je uzeo komad razbijenog stakla i pretio da će se ubiti. Da li je Slavnić spreman da zaista sebe povredi u rijalitiju ili van njega otkriva nam numerolog Goca Dragišić.

- Zvezdan u svom datumu rođenja ima tajnu sedmicu i to je čovek koji nikada sebi ne bi nanudio to postpsujem. Ono što mi gledamo u Zadruzi jeste jedna velika manipulacija za javnost, ali i za Anđelu koja u njega gleda kao u Boga - govori numerolog i dodaje:

Informer

- Novi haos sa Zvezdanom možemo očekivati u maju mesecu kada će pokušati ponovo da manipuliše ljudima na isti način kao pre nekoliko nedelja kada je sebi pokušao parčetom stakla prerezati vrat. U takvim situacijama treba biti na distanci sa njim i biti vrlo oprezan, jer kao što sam i rekla on je veliki manipulator - završava numerolog Goca Dragišić za emisiju "Takav ti je horoskop". 

Informer

Inače, podsetimo Zvezdan Slavnić pre izvesnog vremena nasrnuo je na blizance Pecu i Necu Lazić, a u naletu besa je povredio Anđelu Đuričić koja je stala između njih da ih razdvoji.