02.06.2023.

20:42

Foto: Informer

TV

BILA SAM ZALJUBLJENA U DŽONIJA DEPA! Ivana Boom Nikolić u "Selfi intervjuu" priznala: Provela sam neko vreme sa njim!

Bivša "uraganka" je iskreno odgovorila na sva vaša pitanja, koja ste joj postavili preko našeg Instagram profila "Selfie interview". Pred vama su neki odgovori, a šta je još Ivana priznala pogledajte u snimku!

Obožavam te! Mislim da zaslužuješ svetsku karijeru i dobrog momka. Šta misliš, dokle ćeš dogurati?
- Do finala! Hvala puno na tim divnim rečima. Karijera mi ide putanjom kojom želim da ide. Ako mi se nekad desi svetska karijera, biće super! Težili smo ka tome još u sastavu "Harikejn", tako da lagano, stepenik po stepenik. A što se tiče dobrog momka... Naravno, svi to zaslužuju, ne samo ja.

Top si! Da li bi izašla na piće sa nekim ko nema para, ali ima mnogo ljubavi?
- Apsolutno, novac nema nikakve veze sa ljubavlju. U mom slučaju to sigurno nije primarna stvar, ja sam uvek gledala samo ljubav! I zauvek će tako biti.

Da li te neko muva?
- Kod mene se po tom pitanju ništa nije promenilo, tako da je odgovor - ne!

Kakav je osećaj biti gošća na toliko Cecinih i Zdravkovih koncerata već na početku karijere?
- Verovatno ste hteli da kažete na početku solo karijere, zato što smo stvarno dosta koncerata imale kao grupa, pa i taj svetski nastup na Evroviziji. A što se tiče solo karijere, puno mi je srce što se tako odvija i što će biti još mnogo zajedničkih koncerata. Ogromna mi je čast i zadovoljstvo što delim binu sa takvim izvođačima. Ponosna sam! 

Da li bi snimila pesmu sa novim "uragankama"? A sa Sanjom i Ksenijom?
- Svakako, one su mi preslatke, želim im svu sreću. Snimila bih i sa Sanjom i Ksenijom ako se nađe dobra pesma.
 
Da li ćeš opet nekada ići na Evroviziju? Misliš li da bi se bolje plasirala sama?
- Evrovizija je ozbiljno takmičenje koje je ostavilo trag na moju karijeru. Volela bih da se ponovi, ako nađemo dobru pesmu, idemo na konkurs.

Šta misliš o Teodori Džehverović? Da li bi snimila duet sa njom?
- Stvarno volim Teodoru! Sarađivale smo i ranije i naravno da bih volela da snimimo neku pesmu. Generalno volim kolaboracije.

Imaš neki hobi? Da li voliš da voziš rolere?
- Volela bih da znam i krivo mi je što nikad nisam naučila da ih vozim. Mislim da ću pod stare dane da krenem da vozim rolere.

Kako si tako zgodna?! Koje vežbeš radiš za guzu?
- Jedino radim "hip trast", mislim da je to najbolja vežba za gluteus. A kako sam tako zgodna? Mislim da je ples učinio svoje, kao i genetika i to što sam sportski tip i ceo život sam u treningu.

Sve smo kao klinke bile zaljubljene u nekog poznatog. U koga si ti bila zaljubljena kao klinka i šta danas misliš o tom tipu?
- Nekoliko puta sam pričala o tome, navela sam Džonija Depa. Toliko mi je drago što sam imala priliku da ga upoznam ovde u Beogradu i da provedem neko vreme sa njim. On je stvarno jedan normalan čovek. Eto, neka bude da je on...

Da li se stidiš svojih slika pre operacija?
- Apsolutno nemam čega da se stidim. Dosadilo mi je da odgovaram na ovakva pitanja jer nisam promenila lični opis. Prosto, kako godine idu tako se i ti menjaš, a veliki udeo u tome ima i šminka koja je ranije bila mnogo drugačija nego sada.