Autor: Informer.rs

21.06.2023.

16:05

Foto: Informer

TV

PRVE I EKSKLUZIVNE VESTI IZ CRNE HRONIKE! Na Informer TV počinje emisija "Iza trake" (VIDEO)

Novinari Informera uvek će biti prvi na terenu odakle će izveštavati o zločinima, suđenjima, udesima, kao i ostalim aktuelnim temama iz crne hronike.

U emisiji "Iza trake" moći ćete da ekskluzivno saznate informacije iz istrage, do kojih mogu doći samo novinari Informera.

Autori emisije Jelena Rafailović i Milan Dudvarski ne kriju uzbuđenje što će konačno sve informacije moći da podele i sa gledaocima INFORMER TV

- Jako se radujem. Hronika je sama po sebi dinamična, baš kao i televizija, pa sam sigurna da će to biti dobar spoj za naše gledaoce - kaže Jelena Rafailović. 

Milan Dudvarski ističe da su oboje već mnogo godina u novinarstvu i da, pored toliko iskustva, ovo predstavlja veliki izazov. 

Budite uz nas i pratite "Iza trake" - premijerno svakog dana od 26. juna od 18:20 časova, dok reprizu možete gledati od 7 časova

Gde da gledate Informer TV? 

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, 'Supernova' i 'Supernova' (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19, Crna Gora - TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26, Bosna i Hercegovina - m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH, aplikacija 'Arena klaud', aplikacija"Klik TV", Severna Makedonija - u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7.