23.06.2023.

17:57

Foto: printscreen

TV

POKUŠAVALI SU NA RAZNE NAČINE DA NAS OTERAJU, ALI NISU I NEĆE USPETI! Bogdan Bukumirić za Informer TV: Pre 20 godina su pucali na nas na reci, do sada niko nije uhapšen!

Imao je šest teških opracija, pogođen je sa šest metaka, a počinioci ni dan danas nisu uhvaćeni.

On se danas u emisiiji osvrnuo na taj događaj i objasnio šta se sve dešavalo.

- Na razne načine su pokušavali da nas oteraju, ali nisu uspevali. Uskoro će 20 godina od tog događaja na reci. Tog 13. avgusta krenuli smo da se kupamo, kao i svakog prethodnog dana. Negde oko 13 časova ja sam otišao, pitao sam oca, a on mi je rekao da ne idem. Ipak sam otišao, posle 10ak minuta desila se pucnjava.Ja sam bio najbliži monstrumu koju je pucao na decu - rekao je Bukumirić.

Informer

Kako kaže, tri mtka su ga pogodila boćno, a onda još tri u prednji deo tela.

- Tri metka su me pogodila bočno, meni kroz glavu prolaze sve, okrnuo sam se da vidim monstruma ako preživim, tada me pogađaju dva mtka iznad pluća i u glavu.

Prebacili su ga u Dom zdravlja, a onda niko nije želeo da ga preveze do bolnice na sever Kosovske MItrovice.

- Drugar moj, Panto Dakić, prebačen je u bolnicu u Peći. Mene su prebacili isto u domu zdravlja u Goraždevcu. Tražili su prboz od KFOR da me prebace do Kosovske Mitrovice, ali su onda imali nk razloge koje su izmišljali da ne daju vozilo - objasnio je on.

U bolnici je bio smešten sa drugarom Pantom Dakićem.

- Bio sam smešten u sobi jednoj gde je bio i Panto. Pričao mi njegov otac, pošto se ja ne sećam, da niko nije dozvoljavao da nas prebace u severni deo Kosovske Mitrovice. Ipak, malo kasnije odobrili su helikopter - rekao je i dodao: 

Informer

- Međutim, nisu nas vozili na sevr Kosovske Mitrovice, već su me ostavili na južnom delu u francuskoj bazi KFOR. Imao sam 6 operacija i ni sam ne znam kako sam preživeo. Počinioci ni dan danas nisu pronađeni.