29.06.2023.

21:00

Foto: Informer printscreen

TV

Naš sin Andrej voli kada se Taške i ja ludiramo! Viki Miljković progovorila o porodici, otkrila svoje planove za budućnost (VIDEO)

Pevačica Violeta Viki Miljković je davne 1994. godine objavila pesmu "Koka kola, malboro, suzuki" i oduševila publiku. Međutim, ono što javnost nije znala je to da u spotu glume Aleksandar Milić Mili i Marina Tucaković.

- Ne mogu da kažem da je Mili bio maneken u mom spotu, jer ne mislim da je on maneken. Šalim se, ja Milija mnogo volim, mi se poznajemo dugi niz godina. Svi smo se sastajali kod Marine i družili. Kada je došao iz Hrvatske, on je svoju karijeru započeo kod Marine i Fute - otkrila je ona. 

Informer

 

Često se na društvenim mrežama pojavljuju snimci Viki i njenog supruga Tašketa na kojima se može videti da se njih dvoje ponašaju kao zaljubljeni tinejdžeri, a pevačica je otkrila da su oni oduvek bili takvi samo što nije bilo društvenih mreža na kojima bi se to plasiralo. 

- Taške i ja smo u suštini jedna velika deca. Naš sin Andrej voli kada se mi ludiramo i on se sa nama već uklopio. Nerminu je to u početku bilo čudno, ali se i on uklopio. Sad su se Nermin i Andrej udružili pa nas snimaju i kače na Instagram. Nekada nisu postojale društvene mreže pa me niste mogli videte pre. Ja u principu nikada nisam krila svoj privatni život, ali opet ne volim ni sve da stavim na tacnu. Postoje neke stvari koje treba da ostanu u četiri zida. Svako treba da ima svoju intimu, tišini i mir - otkrila za emisiju "Hit" Viki. 

U poslednje vreme se suškalo da Viki i Taške žele da kupe nekretninu u Istanbulu, a pevačica je sada otkrila da im to trenutno nije u planu. 

- Uopšte ne razmišljam o kupovini nekretnina u Istanbulu. Tamo imamo svoju firmu, kancelariju, zaposlene radnike, ali nemamo nekretnine - ispirčala je Viki.