30.06.2023.

13:11

Foto: printscreen informer tv

TV

Otišle pod nož više puta! Milica Kemez i Žana Omnia na Informer TV otkrile šta su sve operisale (VIDEO)

Kako su obe radile na sebi, po sopstvenom priznanju, nekoliko puta, one su otkrile kada i iz kog razloga su otišle pod nož, te da li smatraju da su preterale kada su estetske korekcije u pitanju.

- Nisam ni u čemu preterala, imala sam kao i svaka žena problem sa malim grudima. Operisala sam ih spram svoje građe. Imam faze, pogotovo kad sam u PMS-u, kada mislim da su mi grudi premale, da se i ne vidi da sam ih radila, a ponekad pomislim da su mi grudi damske i smerne - kazala je Milca, te otkrila da grudi nisu jedina plastična operacija koju je imala:

Informer

Milica Kemez, Žana Omnia

- Operisala sam nos. Imala sam devijaciju, samo je malo "isturpijan" sa strane - zaključila je Milica, a Žana se nadovezala:

- Počela sam sa operacijama sa dvadesetak godina, korigovala sam grudi, kasnije sam počela i lice. To više nije tabu tema u 21. veku. Slažem se da žena prvo treba da bude mentalno zdrava, ali da ako vidi nedostatke na sebi koji joj se ne dopadaju, treba i da ih ispravi. Naravno, uz konstulataciju sa stručnim licima. 

Informer

Milica Kemez, Žana Omnia

Naposletku, Žana je otkrila da li planira još nešto da radi na sebi:

- Od boljeg uvek ima bolje. Smatram da žena ako je zadovoljna sobo, nešto nije u redu sa njom (smeh). Promenila bih dosta toga. Medicina svakodnevno napreduje - zaključila je Malikovićeva.