Autor: S. Kostić

30.06.2023.

21:00

Foto: Branko Pantelić/Informer

TV

(VIDEO) Teodora Bjelica u emisiji "Klapa": Maltretirali su me u školi jer mi je majka glumica

Teodora Bjelica je bila žrtva vršnjačkog nasilja! Poznata glumica kaže da je u osnovnoj školi prolazila kroz pravu torturu samo zato što su joj majka Gordana Bjelica i tetka Isidora Bjelica poznate ličnosti.

Njena majka stekla je veliku popularnost ulogom sekretarice Bebe u kultnoj seriji "Srećni ljudi", a tetka joj je bila poznata književnica i voditeljka.

- Bilo mi je normalno što mi je majka glumica i to sam doživljavala kao svako drugo zanimanje. Međutim, neka deca u osnovnoj školi su me zbog toga uzela na zub. Sećam se jedne situacije kad sam bila peti razred... Vraćala sam se iz škole i nosila kesu za likovno na kojoj je pisalo moje ime i prezime. U jednom trenutku su me sustigle tri devojčice iz sedmog razreda, bile su za tri glave više od mene jer su trenirale odbojku. Pitale su me: "Je l' Isidora Bjelica tvoja tetka"? Rekla sam: "Jeste." Mislile su da ih lažem i zbog toga sam ih još više nervirala - ispričala je Teodora u emisiji "Klapa", koju možete da gledate na Informer televiziji.

Informer

Teodora Bjelica u emisiji "Klapa"

Glumica kaže da su tada počele da joj vređaju majku:

- Onda su me pitale podrugljivo: "Tebi je majka Gordana Bjelica, ona glumica što se ljubila sa ovim i onim na filmu?" Rekla sam da jeste. Onda me je jedna devojčica uhvatila za leđa, a druge dve su me rešetale pitanjima. Tada sam im udarila šamare i rekla im: "Sram vas bilo", pa sam pobegla. Danima sam plakala zbog toga... Pričala sam sa mamom i objasnila mi je šta znači biti poznata ličnost i da moram da oprostim svim tim ljudima i da im ne uzmem za zlo. U srednjoj školi situacija je bila drugačija i više nisam imala takvih problema.

Informer

Teodora Bjelica u emisiji "Klapa"

U međuvremenu je i Teodora postala glumica i dobila je uloge u "Južnom vetru" i "Hotelu 'Beograd'" sa slavnim Milošem Bikovićem.

- Snimala sam scenu na splavu sa Jelisavetom Orašanin i Milošem Bikovićem. Trebalo je da se uključim u njihov razgovor, ali u tom trenutku sam se zagledala u jednu od statistkinja koja je sve vreme čačkala nos. Razmišljala sam kako da je dozovem i kažem joj da to ne radi. Zakasnila sam da kažem svoju repliku i morali smo da ponovimo scenu - ispričala je Bjelica.