Autor: Informer.rs

05.07.2023.

11:44

Foto: Foto: Miloš Rafailović

TV

Majka je imala instinkt koji je Veljka sačuvao! Boluje od atrofije mozga i ima krvarenje za koje ne može da se dokaže odakle je!

Veljko Stojković rođen je kao zdravo dete, bez komplikacija, ali su roditelji oko 10. meseca počeli da primećuju probleme. Dečak boluje od ultra retke bolesti, a još uvek nema tačnu dijagnozu.

- On je sa tri meseca počeo da povraća u mlazu, što se za bebe može reći da je zbog alergena. Niko nije alarmirao da sa Veljkom nešto nije u redu. Kako je vreme odmicalo, mi smo primetili da sa deteom nešto nije kako treba, ali ne i naši pedijatri - rekla je u našoj emisiji majka Dragana.

- Kada je počeo period kada treba da sedi, bio je mlitaviji, nije reagovao ni na jednu igračku. Mi smo se uporno javljali kod lekara u nadi da će neko otkriti problem - dodala je Veljkova majka.

Informer

 

Veljkov otac je istakao da su lekari sve probleme pripisivali grčevima, problemnima sa stomakom i rastom zuba.

- Svi izveštaji su počeli sa "Mami se čini, tati se čini", nije tu bilo inicijative od strane doktora - rekao je njegov otac i dodaje da je majka od samog početka primećivala da beba ima problem.

- Moj instinkt ga je sačuvao. Veljko pored atrofije mozga ima veći problem, možda i najveći. Ima krvarenje koje ne znamo odakle dolazi - istakla je majka.

Kako biste pomogli malom Veljku pošaljite 1465 na 3030!

 
$bp("Brid_88553287", {"id":"34926","width":"16","height":"9","video":"1346257"});