07.07.2023.

09:22

Foto: informer.rs

TV

Ljubav i briga za primer svima: Božo prevrnuo nebo i zemlju da nađe lek za svoju Radu (VIDEO)

Božo je nasekiran jer njegova voljena Rada bez tih lekova ne može ni da jede, ni da pije.

- Problem su lekovi za suprugu. Postala je nepokretna zbog lekova koje je carina zaplenila, zaustavila ustvari u Beogradu i ne šalje. Žena je kao što možete da vidite nepokretna, ne može bez tih lekova ni da jede ni da pije vodu, ma ništa - rekao nam je zabrinuti suprug rekao je Božo u emisiji "Alo Beograde, Srbija zove". 

Lek je stigao 15. juna na carinu, a Božo kaže da je pokušavao da zove broj koji je bio naznačen u mejlu, međutim niko nije odogovarao. Zato se kaže, odlučio da pozove nas, kako bi pokušali da mu pomognemo.

Iako mu je sve ovo veoma teško, svestan je da mora da izdrži zbog svoje žene.

- Ja znam koliko je meni sve to teško, ali ja moram to da ispunim jer nema ko. Ne mogu da gledam da mi umre pred očima, tražim pomoć, ne znam šta ću...

Božova jedina nada je da će se carina smilovati i dozvoliti mu da podigne spasonosne lekove koji su prema njegovim rečima plaćeni. Kako kaže, do sada je sve lekove normalno preuzimao.

- Molim državu i državne institucije da nam dostave lekove, ako to ikako može. 

Mi smo proverili koji je razlog zadržavanja lekova na carini, i  ispostavilo se da problem nije bio tako nerešiv, nedostajala su dva lako dostupna dokumenta.

Carina je izašla u susret i tražila od Boža dopunu dokumentacije koja je nedostajala kako bi se lekovi dostavili. 

Kada se pogleda kako se Božo brinuo zbog svoje Rade, može se zaključiti samo jedno, to je zaista ljubav i briga za primer svima.

TV Informer je odmah reagovao i pomogao Boži da se problem reši i zahvaljujući zome uskoro će stići i lekovi, što možete da pogledate u prilogu emsije "Alo,Beograde,Srbija zove".