20.07.2023.

08:38

Foto: Zoran Sinko

TV

"Putin je neosporivi autoritet u svetu! Ipak postoji mogućnost izdaje nekoga ko je njemu blizak!" (VIDEO)

- Očekivano je da će Putin doneti ovakve odluke. Ovde nema ničeg neobičnog. Nema iznenađenja, vrhovni komandant treba da bude sa svojom vojskom i prati situaciju iz časa u čas - istakao je major Kastratović.

Doktor Nadoveza ističe da postoji mogućnost izdaje Putina, kao i da bi takva situacija dovela svet pred ambis.

- Za Putinom je izdata poternica Haškog tribunala, on je ocenio Rusiju kao agresora, i protiv njega postoje konkretne optužnice bez ikakvih dokaza. Tu postoji mogućnost incidenta i izdaje nekoga ko je Putinu blizak, i zbog toga sam svet može da dođe pred ambis! U tom slučaju, postoji mogućnost da nuklearne rakete polete prema zapadu - rekao je Branko Nadoveza.

Major ističe da je Vladimir Putin neosporivi autoritet, kao i da su britakse službe iscenirale puč koji je doveo do izdavanje haške poternice.

- Državnici jedne takve države ne podležu jednoj takvoj vrti represije i pritiska. Dokazano je da je britanska služba iscenirala puč.  Deca koja su izmeštena iz ratnog područja, premeštena su u sredine koje mogu da im pruže adekvatno odrastanje - rekao je Kastratović i dodao:

- Putin jeste predsednik i neosporivi autoritet u svetu. 

On navodi da mešanje Amerike u ovakav sukob bi doveo do Trećeg svetskog rata.

- Amerika je rekla da ni jedan vojnik neće ratovati protiv Rusije, znaju da bi to izazvalo Treći svetski rat. Indikatori mnogi su osetljivi, i pokazuju da Amerikanci žele da se ovo produži. Amerika je besna i ljuta što nisu uredili svet onako kako njima odgovara. Zaključak je da se odnosi zaoštravaju - rekao je Kastratović.