24.07.2023.

13:41

Foto: Branko Pantelić

TV

"Prevarila sam partnera, ali neću biti akter svoje emisije", Natalija Simović voditeljka formata "DNK" u studiju Informer TV (VIDEO)

Natalija je najpre voditelju Miliju Čoliću priznala da joj je bilo veoma teško kada je došla na mesto, tada veoma popularne, Nataše Aksentijević: 

Informer

- Kada zameniš nekoga ko je razradio posao, to je kao da zameniš glavnog glumca posle pet godina u nekoj seriji. Moja sreća je bila što su me gledaoci prihvatili - počela je razgovor Simovićeva koja tvrdi da uopšte nije pratila format pre nego što je počela da ga vodi:

- Ja sam dva puta pogledala emisiju pre nego što sam počela da snimam. Veoma je teško kada naslediš nekoga na nekom mestu - dodala je ona i istakla da ne želi da je upoređuju sa koleginicom koja je pre nje vodila emisiju "DNK":

- Ne bih se poredila sa Natašom, mislim da se ni ona ne poredi sa mnom. Znamo se i privatno. Različite smo. Mi smo malo pokušali da razbijemo monotoniju tom štiklom i mrežastim čarapama na početku.

Informer

Natalija kaže da je dosta razmišljala kada je počinjala rad na popularnom formatu i da bi u slučaju da je do ovoga došlo, ona odustala: 

- Ja sam mnogo puta izjavila da bih prestala istog momenta da nije došlo do prihvatanja publike. Nemam ja 20 godina pa da ne vidim istinu. A u prilog tome koliko sam bila neupućena govori i to da nisam znala ni da će krenuti ranije emitovanje. Sećam se da sam tada došla kod prijatelja i njihova bebisiterka je rekla:"Što je smršala, pa se prozgodnila ova voditeljka", a mi se dogovorili da mi se ne snima lice. Kad je to rekla, pogledam se s dečkom i kažem:"To sam ja" - ispričala je voditeljka nepozante detalje s početka vođenja emisije.

Natalija je priznala i da sada nema dečka, uprkos tome što je sve popularnija:

- I dalje sam sama, konstatovala sam da sam sama po svom sopstvenom izboru - dodala je ona, a na pitanje da li joj je Pravni fakultet koji je završila pomogao ili odmogao u vođenju emisije, odgovorila je:

- Fakultet mi je pomogao. 

Iako emisije koje radi deluju kao da se snimaju glatko, voditeljka je ipak imala probleme i tvrdi da je bilo i onih koji su je izbacivali iz doma kada im rezultat DNK testova ne odgovara:

- Jeste, isterao me. Dva puta je to bilo. Žena je to uradila, rekla je da to nije istina. I ja sam joj rekla:"Možete da radite još 150 puta test, mi sarađujemo sa klinikom koja je na spisku sudskih tumača i niko se ne bi igrao time". 

Natalija je na kraju priznala i da je u prošlosti prevarila dečka, ali da je uverene da se nikada neće naći u ulozi aktera svoje emisije:

- Desilo mi se da sam prevarila, ali se to nije dešavalo u mojim poslednjim vezama. Nije moguće da budem s te druge strane. Nikad ne reci nikad i ne stavljaj ruku u vatru, ali mislim da neću biti akter emisije u tom smislu. Znaš ono:"Da l' ti devojka zna da imas devojku?" - izjavila je Simovićeva i nasmejala sve u studiju.