Autor: Informer.rs

28.07.2023.

13:50

Foto: printscreen

TV

Ilić uveren: Biće Partizan ponovo ono što je bio!

Ispuštena je velika zaliha Partizana nad TSC-om i Čukaričkim u minuloj sezoni, a samim tim i mesto u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i sigurnu grupnu fazu u Evropi.

Iako se klub u dosadašnjem prelaznom roku pojačao sa devet novih igrača, situacija u Humskoj je daleko od idealne, čak i dobre. O klubu u kom je osvojio duplu krunu govorio je Brana Ilić, nekadašnji igrač Zemuna, Rada, Vojvodine, i brojnih domaćih i inostranih klubova.

- Nisam mogao da predvidim u vreme kada sam ja igrao u Partizanu da može da se desi da Čukarički, Vojvodina i evo sada TSC budu ispred nas ili rame uz rame. Ovih godina Zvezda dominira, a tada je to bio slučaj sa crno-belima. Trenutna situacija nije dobra, ali sve počinje ispočetka. Kreće prvenstvo, igraće se utakmice u Evropi i postoji mogućnost da se ljudi vrate na stadione i da se napravi dobar tim, jer vidim da je dovedeno mnogo pojačanja - istakao je brzonogi ofanzicac Brana Ilić.

Govorio je Ilić o navijačima, o Nathovoj izjavi koja je podigla prašinu, Asanu, Dijabateu, Crvenoj zvezdi i drugim aktuelnim temama, a njegovo gosotvanje možete pogledati u videu iznad.