Autor: S. Kostić

28.07.2023.

17:00

Foto: Informer TV

TV

KLAPA Iskra Brajović: Bila sam zaljubljena u Slobodana Beštića! Uvredila sam mu dete, plakala sam ceo dan! (VIDEO)

Bila sam zaljubljena u glumca Slobodana Beštića, otkrila je Iskra Brajović u "Klapi"! Ćerka legendarnog glumca Voje Brajovića u našoj emisiji, koja se u petak emitovala na Informer TV, ispričala je da je kao mala devojčica obožavala čuvenog Vladimira iz serije "Metla bez drške", kog je igrao Beštić.

- Do ušiju sam bila zaljubljena u Slobodana Beštića. Sećam se da sam ga srela na moru, a on je u tom trenutku gurao kolica sa bebom. Tada sam imala tri godine i bila sam potresena što me "ljubav mog života" nije sačekao da porastem, nego se oženio i ima dete. Rekla sam mu: "Jao, kako slatka beba, izgleda kao mongoloid!" Tu reč sam pre toga čula negde, ali nisam ni znala da je uvredljiva - ispričala je Iskra voditelju Saši Kostiću.

Informer

Glumica Iskra Brajović u emisiji "Klapa"

Glumica je dodala i da su je roditelji zbog toga grdili:

- Rekli su mi da se Slobodan sigurno naljutio na mene i da nikad više neće hteti da priča sa mnom. Preplakala sam ceo dan. Dvadeset godina kasnije nas dvoje smo zajedno radili neku predstavu i bili smo u Kolumbiji na gostovanju. Ispričala sam mu za taj naš susret i rekao mi je da je to zapamtio.

Informer

Glumac Slobodan Beštić

Iskra kaže da nije bila popularna u školi, te da nije bila privlačna ni suprotnom polu, samo zato jer je ćerka Voje Brajovića.

- Nisam uživala popularnost kod dečaka jer mi je tata poznati glumac. Iskreno, nisam bila ni slatka ni zanimljiva. Bila sam ružna u tom periodu. Moja ćerka će biti lepša. To već sada vidim - iskrena je glumica.

Informer

Voditelj Saša Kostić i glumica Iskra Brajović u emisiji "Klapa"

Iskra je, zahvaljujući svom ocu, odmalena upoznavala mnoge slavne ličnosti, a posebno joj je u sećanju ostao poklon od čuvenog reditelja Dejana Mijača.

- Kada je Dejanu preminula ćerka Andrea, to me je mnogo potreslo. Imala sam tada 11 godina. Sela sam, napisala pesmu i rekla tati da mu je odnese. Za mene je ona bila kao neka vrsta saučešća. Posle nekoliko dan Dejan je došao do mene i poklonio mi kompjuter koji je koristila njegova pokojna ćerka. Rekao mi je: "Evo, ne moraš više da pišeš pesme po papirima, možeš na kompjuteru. Samo zaključavaj sobu, da ti brat ne bi igrao igrice na njemu." To mi je bio vetar u leđa i od tada pišem poeziju - kaže Iskra.

Celu emisiju "Klapa" možete pogledati u videu na kraju teksta:

 
$bp("Brid_90547331", {"id":"34926","width":"16","height":"9","video":"1366499"});