03.08.2023.

13:28

Foto: Pedja Milosavljević

TV

"Merlin se družio sa okorelim ubicama Srba, on od svoje mržnje ne može da pobegne" Gosti Informer TV podržali peticiju protiv Dina

Čovek je prvenstveno pljunuo na sebe i na svoje izjave, Merlin prvi nema dostojanstvo čim dolazi ovde, a otvoreno je pozivao na ubijanje Srba. Nijedan umentik ne sme da bude obojen mržnjom, iako smatram da on i nije umentik, jer je uhlebljenje našao tek s hitovima koje je napisao za Vesnu Zmijanac i Cecu Ražnatović. Najveće srpske estradne zvezde. Ne mogu da shvatim koga mi veličamo, jedan običan odron koji, podsetimo, jeste gadljiv na Srbe, ali ne i na srpske pare - zaključuje Nikolićeva.

Informer

Nenad Matejić, Maja Nikolić

- Kako je Dino postao to što jeste? On je bio osrednji pevač sa lošim rejtingom, koji je gledao je na uspešnije kolege sa zavišću, ali kada je krenuo da sarađuje sa okorelim ubicama srba, sa koji je snimao propagandne spotove i širio mržnju, njegova je karijera krenula uzlaznom putanjom. Smatram, ukoliko već nosi taj teret iz rata, da bi trebalo da izađe pred beogradsku publiku sa srpskom zastavom. Iako sam siguran da on od svoje mržnje ne može da pobegne - kazao je Matejić na Informer TV.