Autor: Informer.rs

08.08.2023.

09:31

Foto: Pedja Milosavljević

TV

Jezivo! Šiptarski teroristi trguju organima u Ukrajini: Rade ono što su radili u Srbiji! (VIDEO)

Specijalna operacija u Ukrajini je i dalje u toku, što trgovci ljudskim organima obilato koriste. Marija Zaharova iznela je tvrdnje o umešanosti šiptarske terorističke organizacije OVK, a organi potiču što od civila, što od ukrajinskih vojnika.

Gosti koji su govorili o ovoj aktuelnoj temi bili su profesor doktor Milan Paroški, novinar Nikola Jović i istoričar Jovan Rejin.

Profesor doktor Milan Paroški navodi da su zlikovci iz OVK su umešani u trgovinu organa u Ukrajini.

- U "Žutoj kući" su Albanci vadili Srbima sa KiM, a sad uzimaju organe ljudima u Ukrajini. Zapad je gladan slovenske krvi tj. ljudskih organa. Na Zapadu satanisti vade organe i napravili su industriju trgovine organa. Nije Klinton džabe dobio spomenik u Prištini - kaže Paroški i dodaje:

- Albanci su došli do velikog kapitala u Njujorku uz pomoć albanske mafije. Albanska mafija se bavi trgovinom narkoticima, oružjem kao i ljudskim organima. Kao što je navela Marija Zaharova portparol Ministarstva spoljnih poslova Rusije, OVK i dalje postoji samo pod drugim imenom - kaže Paroški.

Informer

Milan Paroški

Novinar Nikola Jović govori o tome da su Srbi propatili zbog trgovine ljudima na KiM, a sada je to svakodnevica u Ukrajini.

- Nekoliko stotina Srba je završilo u "Žutoj kući", nekoliko hiljada organa je završilo na crnom tržištu na Zapadu. U Ukrajini je rat velikih razmera, što znači da je sve više postala masovnija trgovina organima. Danas možete da kupite organe i na internetu, mahom bogati ljudi su kupci organa - rekao je Nikola Jović.

Informer

Nikola Jović

Istoričar Jovan Rejin ističe da je Ukrajina postala jedno od najvećih crnih tržišta ljudskim organima. OVK ordinira po Ukrajini uz pomoć muslimanskih kriminalnih grupa.

- Ukrajina postaje uporište trgovinom organima u svetu. Ljudski organi se distribuiraju svuda po svetu. Albanska mafija je razvila taj biznis po Ukrajini, uz pomoć muslimanskih nacionalističkih grupa. Te grupe su odlično organizovane i ne može tako lako da im se uđe u trag - zaključuje Jovan Rejin.

Informer

Jovan Rejin