08.08.2023.

13:40

Foto: Zoran Sinko

TV

(VIDEO) "Ljubi, ljubi dok si mlad" je ogrman hit, ali mi treba još jedan! Ljupka Stević gošća Informer TV

Otkako se pojavila na sceni pre više od decenije, Ljupka Stević konstantno izaziva pažnju svojim atraktivnim izgledom i burnim životima, a sada je priznala da joj iako radi neprestano, fali jedan veliki hit koji će joj obeležiti karijeru.

- Imam veliki hit. "Ljubi, ljubi dok si mlad" je bila jako slušana pesmu i volela bih da se ponovi nešto slično, ako ne i veće. Danas u vreme hiperprodukcije je mnogo teže ubosti hitčinu koja će biti veća i od mene same. 

Informer

Ljupka Stević

Svi se sećaju 2020. godine kada je seksepilna Kostolčanka završila na svim naslovnim stranama jer je u besu uništila auto generala policije, njenog tadašnjeg dečka Dragiše Simića, a sada se, skoro tri godine kasnije, ekskluzivno na Informer TV osvrnula na ovu nemilu situaciju:

Ljudi koji me upoznaju u ovom periodu, kada se vrate na tu 2020. godinu kažu:"Kraljice". Stoji ta slika o meni u javnosti i nažalost ne može da se izbegne. Prevazišla sam taj turbulentan period. Sada sam jača i odgovornija. Zrelija sam, ipak imam 38 godina. Ružne stvari nas samo ojačaju - kazala je Ljupka na Informer TV.