09.08.2023.

09:02

Foto: Informer TV

TV

U CG se stvara antisrpsko gnezdo! Albanci su uvek bili Albanci, ovo na Cetinju je daleko gore

- Mi ni ne znamo tačno ko su ovi ljudi, znamo samo da su Albanci. Ovo nije prvi put, isto je bilo 2015. godine, takođe u Ulcinju. Privedeni su, kažnjeni, nije ih tada bilo mnogo. Mnogo više ih je sada bilo. Ta priča sada je mnogo gora, ne znamo da li su Albanci sa Kosova, sa Zapada. Ovo nije naročita stvar s obzirom šta Srbjia na Kosovu su prolazili od strane Albanaca - priča Branko Radan, politički analitičar i dodaje:

Informer

politički analitičar Branko Radan

- Prvi na udaru posle Drugog svetskog rata su bili Turci, od strane Albanaca. Nisu njima samo Srbi na udaru. U Crnoj Gori nije reagovala vlast nešto posebno, i to me ne čudi.

Antisrpsko gnezdo

Srbi idu na primorje, a niko ne reaguje. Da li je ovo još jedna, nova sramota Crne Gore? Divljanje grupe albanskih mladića u Ulcinju, koji su veličali zločinačku "UČK" i Srbima psovali majku nije sankcionisano, što je nedopustivo ponašanje CG institucija. 

- Oni koji su poreklom Srbi, a sada se izjašnjavaju kao etnički Crnogorci jer žive tamo, oni pevaju anti srpske pesme. Cetinjani, oni su pravoslavni i bili su Srbi svi pre 100 godina. Albanci su uvek bili Albanci, uvek su imali negativan odnos prema Srbima i Srbi su kroz vekove stradali od njih. Ovo na Cetinju je gore, rodielji su im bili Srbi, sahranjivani u SPC, to je mnogo gora stvar - objašnjava sagovornik i objašnjava da je sve više popularan model biti srbomrzac:

Informer

 

- I Milo Đukanović je odlazio u taj ektrem. Kurti kopira Hrvate u tom smislu da pokosi Srbe na Kosovu, Milo je to radio na Cetinju. Nameštena suđenja, eto to je Hrvatska počela da radi Srbima, sada to radi i Priština, perfidnja je to strategija, lukava! Ne idu kao nekad paleći i ubijajući, već sve kroz formu zakona.

Celu emisiju o ispadima Albanaca, razlozima za toliku mržnju prema Srbima, pogledajte ovde!

 
$bp("Brid_91578786", {"id":"34926","width":"16","height":"9","video":"1377123"});