Autor: Informer.rs

09.08.2023.

12:32

Foto: Zoran Sinko

TV

Morbidno! Bolesnik se javlja roditeljima nestale dece i tvrdi da ih drži u podrumu!

Mnogo prašine se podiglo u javnosti zbog informacije da se na društvenim mrežama izvesni Rajko Svrdlin, koji se nalazi na poternici Interpola, javlja roditeljima otete dece i tvrdi da ima informacije o njima.

On je nesrećnim roditeljima govorio najgnusnije stvari, a o ovoj bolesnoj pojavi za Informer TV govorili su sektolog Dimitrije Pastuović i Marija Majstorović, urednica u Informeru.

Pastuović je istakao da je taj manijak duhovno i duševno obolela osoba.

- Reč je o čoveku koji me proganja već dve godine, ne samo mene već i mnoge ljude. Pretio mi je da će mi silovati ćerke. On je duhovno i duševno obolela osoba. Taj bolesnik ima dosta pratilaca na društvenim mrežama koji ga vatreno podržavaju, a njegovo pravo ime je Rajko Svrdlin - rekao je Pastuović i dodao:

Informer

 

- Ovaj ludak pljuje po vlasti i opoziciji. Pretio je mnogim roditeljima nestale dece i to se konstantno nastavlja - ispričao je sektolog Dimitrije Pastuović.

 

Novinarka Marija Majstorović navodi da Svrdlin radi na isti način kao sekta, jer sekte traže ljude koji su fizički i psihički ranjivi. Užasno je što to lice optužuje roditelje i zastrašuje na sve moguće načine.

- Reč je o umno obolelom čoveku. Radi na isti način kao da je sekta, jer sekte traže ljude koji su ranjivi i fizički i psihički. Užasno je što to lice optužuje roditelje i zastrašuje na sve moguće načine. Sva ova deca su mu bila laka meta jer je manijaku sve bilo dostupno na internetu, jer su roditelji morali da daju informacije javnosti, da bi našli svoje dete. Trebalo bi stati na put ovom bolesniku, tužilaštvo za Visokotehnološki kriminal mora da ga optuži za ova nedela - zaključuje novinarka Marija Majstorović.