20.08.2023.

13:01

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

TV

"Iza te buntovnosti i agresije krije se ozbiljna emocija!" Zele i Žana bez dlake na jeziku prokomentarisali "Alfu" i "Omegu"

Zele je istakao da je Jelena Karleuša novim albumom "Alfa" pokazala da je u korak sa svetskom scenom. 

- Ovo je jedan veliki pomak na našoj sceni. Još jednom je objasnila kako treba da se radi i pristupi poslu. Ostao sam zatečen kad sam čuo njene pesme. Pokazala je da je u korak sa svetom. Dosta komentara ima, mišljenja su podeljena, ali sam iskreno oduševljen - rekao je Zele.

Informer

 

Žana smatra da je ceo album "Alfa" predstavlja čist pank, ali da iza agresije stoji velika emocija.

- Nikada nisam slušala Jelenu, nije mi odgovarala njena muzika, ali sada sam poslušala ceo album i oduševljena sam. Svetski je odrađeno. Njen album "Alfa" je po mom mišljenju čist pank, ali iza te buntovnosti i agresije krije se ozbiljna emocija, kao i situacija kroz koju je prošla. Ona je godinama unazad imala dosta loših situacija i trebalo je dosta snage da pobedi sve to. Ovo je marketinški sve odrađeno odlično i mnoge svetske zvezde mogu da se ugledaju na nju. Ona je priču sada dovela do usijanja. "Omega" će bolje proći, ali "Alfa" predstavlja revoluciju i mislim da će ljudi tek shvatiti njene reči. Estetika albuma je brutalno odrađena. Kostimi su savršeni i jedan njen kostim novčano vredi više od nečijeg prosečnog spota - ispirčala je Žana. 

Informer

 

Kako je Zele rekao, novi Karleušini albumi su doneli nov zvuk na naše područje. 

- "Omega" je album za široke narodne mase, ali smatram da je i "Alfa", ali da ljudima treba vremena da se priviknu na zvuk, ali i tekstove pesama, ali mislim da će oba albuma odlično proći. Ipak, ovo je svetski odrađeno i drago mi je što takvu muziku imamo i kod nas - rekao je Zele.