23.08.2023.

12:58

Foto: Masha Bandjur

TV

"Treći put sam se pomirila sa bivšim dečkom!" Zejna progovorila o svom momku: "Vidim potencijal u toj vezi, zato ga ne puštam!"

Zejna je u emisiji ispričala da je ona bila ta koja je prva progovorila o temama o kojima se ne priča toliko u javnosti i da je tim postupkom dala vetar u leđa mnogim javnim ličnostima da otvore dušu. 

- Mnogo pričam, to može da bude problem. Ali ja iskreno sve pričam. Do sada nisam imala problema, ali nikada se ne zna kako će biti u budućnosti. Na mrežama se oglašavam samo kada ima potrebe. Ako nešto prokomentarišem uradim to kako bih nasmejala ljude pre svega, ne volim da se mešam u svaku čorbu. Pričam o temama o kojima se ne priča toliko u javnosti, a to su predrasude, etička pripadnost i moje reči su bile vetar u leđa nekim ljudima da se otvore - rekla je Zejna. 

Informer

 

Pavačica je priznala da je treći put obnovila romansu sa bivšim partnerom i da im je sada mnogo bolje nego prvi i drugi put. 

- U vezi sam sa nekim sa kime sam ranije bila. To je veza iz zrelijih godina koja je zahvatila mlade godine. Mnogo nam je bolje nego prvi i drugi put kad smo bili zajedno. Kada vidiš potencijal u nečemu, to ne puštaš tek tako. Ja sam videla potencijal u ovoj vezi i zato tog dečka nisam pustila tek tako - rekla je Zejna. 

Informer

 

Zejna je rekla kako do sada nije nikakve estetske korekcije radila na sebi, ali da ne beži od toga da će možda u budućnosti uraditi nešto. 

- Na meni je sve prirodno, za sada, iako imam 37 godina. Malo sam dodala samo botoksa jer se mnogo mršim dok pevam, inače sam sva priroda. Ako u budućnosti budem osetila potrebu, uradiću neku estetsku korekciju - rekla je Zejna.