Autor: Informer.rs

25.08.2023.

12:41

Foto: Foto: Miloš Rafailović

TV

Svi 1. septembra u Staru Pazovu! Sjajan program na manifestaciji "Gastro Srem"! (VIDEO)

Posetioci ove manifestacije moći će da probaju tradicionalne specijalitete ovog podneblja, kao i da uživaju u bogatom kulturno-umetničkom programu.

- Ovo je šesti po redu "Gastro Srem" koji se organizuje, već je tradicionalna manifestacija, koja je specifična jer objedinjuje i gastronomiju, kulturu i tradiciju. Ove godine prvi put traje 3 dana, jer je publika to tražila. Okosnica same manifestacije je bogata sremačka gastronomija. Ono što je specifično, mi na licu mesta spremamo te specijalitete, uglavnom zaboravljene recepte, jer čuvamo i negujemo tradiciju, ali i da bi probali možda nešto što niste nikada - rekla je Zorić.

Informer

Dragana Zorić

Glumac Aleksandar Dunić je pozvao sve da dođu i uživaju u blagodetima Srema.

- Dođite da uživamo u Sremu. Proširi smo na tri dana, jer prvog dana hvatamo zalet, postižemo radnu temperaturu. Drugi dan kulminaciju i trećeg dana je porodična atmosfera, završavamo celu manifestaciju - kazao je.

Informer

Aleksandar Dunić

Manifestacija počinje 1. septembra od 17 sati.

- Manifestacija startuje u 17, ali kulturno-umetnički program startuje u 18 časova i traje sve do ponoći, kulturno-umetnička društva, tamburaški sastavi, sve u duhu Srema i Vojvodine. Ima i dobre muzike, i dobre hrane - zaključila je direktorka TO Stara Pazova.