25.08.2023.

15:06

Foto: Foto: Miloš Rafailović

TV

Novinarka Maša Kostić otkriva: Anastasija je verovatno trudna, zato je venčanje bilo tajno, a i njena široka venčanica puno govori!

Koleginica Maša Kostić, bila je gošća Info dana, kod novinara i voditelja šou-biznis segmenta Gorana Todorovića. 

Informer

 

Mnoga aktuelna dešavanja su u danima iza nas, a sa kim bolje sva ta dešavanja komentarisati nego sa noviarima koji se bave svim tim temama, pišu o njima, ali sada javno i govore. 

Tema sa kojom je započet Info dan jeste svakako nešto što je obeležilo dane iza nas, a to je promocija dva nova albuma Jelene Karleuše pod nazivom Alfa i Omega. Pevačica je pred našim kamerama otkrila detalje saradnje sa Kanje Vestom, ali i sve ono što nas očekuje u narednom periodu kada je ona u pitanju. 

Informer

 

Nismo mogli da se ne dotaknemo ni privođenja Darka Lazića zbog lančanog sudara koji je izazvao u sredu 23. avgusta 2023 godine. 

- Ne znam da li si pratio Tviter ali se dosta ljudi šali na njegov račun, da Darko kada ustane treba da se odluči da li će da se ženi ili će da pravi sudar, koliko su obe stvari česte. Mogli smo da primetimo da je pevač vrlo raspoložen izašao iz policijske stanice sa osmehom na licu, ali verovatno zato što ga drži euforija pred ženidbu, posšto će po treći put stati na ludi kamen tačno za pet dana. Nije bilo mesta za grižu savest da je negde pogrešio, kod njega je samo na veselje - rekla je Maša. 

Informer

 

Pred privođenja Darka Lazića, vest koja je preplavila sve medije jeste tajno venčanje Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja. Ono što se najviše komentarisalo jesu njihove skupocene burme, ali i kakvu je venčanicu Anastasila odabrala za crkveno venčanje.

- Čudno mi je što je Anastasija odabrala baš ovakvu haljinu, ipak ona važi za modnu ikonu, i da nema promašaje kada je moda u pitanju. Ova široka haljina ukazuje na samo jedno, a to je da je verovatno u drugom stanju. Ako je to istina mi joj svakako želimo puno sreće, jer sigurna sam da je to nešto čemu se svaka žena najviše raduje - komentarisala je novinarka. 

Više o svemu ovome možete pogledati u video prilogu u nastavku teksta: