01.09.2023.

17:20

Foto: Zoran Sinko

TV

(VIDEO) Informer pomera granice! Pripreme za veliku žurku u punom jeku: Prvo oglašavanje glavnog urednika Dragana J. Vučićevića!

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević stigao je u Rosiće gde se sutra organizuje velika žurka naše redakcije. 

Postavili smo vrhunski repetitor, doveli reportažna kola... Trenutno traju pripreme. Pripremamo vola na ražnju, svadbarski kupus, gibanicu u ogromnim plehovima. To je najbolja gibanica u Srbiji. Biće skoro 1000 gostiju sutra. Dolaze i vrhunski muzičari. Biće i više cisterni piva, rakije, odličnog vina, svašta će biti - rekao je Vučićević.

Informer

Dragan J. Vučićević

On je dodao da se svake godine održavaju slične žurke Informera i da je pečeni vo postao tradicija.

- 2014. godine hteli smo da proslavimo tako što ćemo ispeći vola. Najpre smo planirali to da organizujemo u Beogradu. Onda smo došli do livade mog prijatelja i on je svoju zemlju nama ustupio da napravimo našu žurku. Svi meštani Rosića svake godine dolaze na naše narodno veselje. Svi su pozvani! Ovo je naš način da se zahvalimo ljudima koji nas godinama čitaju, a od skoro nas i gledaju na Informer televiziji - ispričao je urednik.

Ivona Tomković, urednica Informera iskreno je rekla da je oduševljena onim što nas sutra očekuje.

Informer

Ivona Tomković

Bilo je puno posla. Podignut je šator. Tradicionalno kao i svake godine. Vo je zagarantovan od 850 kilograma. Prvi put kada sam došla u Rosiće, mislila sam da ću ostati gladna. Međutim, obožavam vola, kupus... Jedva čekam da osvane sutrašnji dan. Sutra do dvanaest časova javiće se preko trideset sagovornika. Sutra ćemo imati specijalnu emisiju o svemu ovome - rekla je Ivona Tomković.

Naše kolege Katarina Odalović i Aleksandar Baošić podelili su sa nama svoje iskreno oduševljenje svime što se sada u Rosićima dešava. Naime, ovo je njihova prva godina na velikoj Informerovoj žurci.

Celokupan video pogledajte ispod: