Autor: Informer.rs

05.09.2023.

08:57

Foto: Informer

TV

Srbima zatvaraju lokale u Kosovskoj Mitrovici! Vujičić: Zapad će zameniti Kurtija zbog neposlušnosti! (VIDEO)

Ibro Ibrahimović iz Biroa za borbu protiv trgovine ljudima, smatra da je opasno to što Kurti radi i smatra da on želi da nam postavi zamku da bi naseli na provokacije i pošaljemo vojsku, a onda ulazimo u rat sa NATO-om.

- Aljbin Kurti neće odustati od proterivanja, nema ni promila tačnosti u njegovoj priči o smirivanju eskalacija. Kosovska policija ide od lokala do lokala i zatvara Srbima poslovnice i objekte. Jako je opasno to što Kurti radi i smatram da on želi da nam postavi zamku da nasednemo na provokacije i pošaljemo vojsku, a onda ulazimo u rat sa NATO-om - tvrdio je Ibrahimović.

Informer

Narodna poslanica Danijela Vujičić ističe da sve naše firme su bile registrovane u srpskom APR-u, a sada Kurti želi da ukine to i i da ih tera da prihvate tzv. kosovske registre.

- Sve naše firme su bile registrovane u srpskom APR-u, a sada Kurti želi da ukine to i i da ih tera da prihvate tzv kosovske registre, da bi uzeo našim ljudima lokale, posao ali i dostojanstvo. Vjosa Osmani je rekla da će skoro 50 preduzeća ostati bez dozvole za rad, zato što su registrovani na Srbiju i Kosovo i Metohiju - kazala je Vujičić.

Informer

Danijela Vujičić

Naša sagovornica je dodala da Bajden podržava Aljbina Kurtija, ali zbog neposlušnosti Zapad će zameniti Kurtija i dovesti drugog čoveka.

- Briselski sporazum se više ne pominje i ne poštuje. U vreme Trampove administracije u SAD imali smo Vašingtonski sporazum, a sada imamo Bajdena koji podržava Aljbina Kurtija, ali zbog neposlušnosti, Zapad će zameniti Kurtija i dovesti drugog čoveka - zaključuje Vujičić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: