Autor: Informer.rs

05.09.2023.

09:59

Foto: Zoran Sinko

TV

(VIDEO) Opozicija opet pravi haos u Skupštini! Nije im bilo dovoljno što su iskoristili narod, sad hoće da prevareni ljudi glasaju za njih!

Novinar Dejan Anđus kaže da je u prvim protestima izašao običan narod, da oda počast žrtvama, a opozicija je kasnije iskoristila volju naroda zbog lične koristi, ali je ipak predsednik Vučić omogućio vanredne izbore opoziciji.

- Vidi se da nema ništa od ovih protesta koji se održavaju u Beogradu. Vlasti su preduzele korake posle masakra koji se desio, jer je u prvim protestima izašao običan narod da oda počast žrtvama, a opozicija je kasnije iskoristila volju naroda zbog lične koristi. Predsednik Vučić je omogućio vanredne izbore opoziciji, a ta opozicija ne može da se dogovori da li bi priznali tzv. Kosovo ili ne, a kamoli nešto drugo - rekao je Anđus.

Informer

Marko Matić iz Centra za odgovorne medije navodi da je opozicija iskoristila najveću tragediju u Srbiji da bi dobila jeftine političke poene.

Opozicija je tragediju iskoristila da bi dobili jeftine političke poene, jer je deo građana izašao da izrazi nezadovoljstvo zbog institucija koje nisu reagovale na vreme povodom masakra, a opozicija je to iskoristila da obmanjuje narod. Videćemo šta će Aleksandar Jovanović Ćuta napraviti  u Skupštini tokom sednice i da li će opozicija napraviti neki haos tokom ili nakon sednice - kazao je Matić.

Obavezno pogledajte čitavu emisiju u videu koji se nalazi ispod: