Autor: Informer.rs

06.09.2023.

08:54

Foto: Informer

TV

(VIDEO) Huligani iz opozicije su divljali po Skupštini Srbije! Bakarec: Fizički su me napali, a Zelenović je trljao međunožje o mene!

Narodni poslanik Jahja Fehratović navodi da su juče opozicionari pokazali svoje pravo lice i da dok je govorio o bolesnoj deci, puštali su muziku, zviždali i provocirali na najgore načine.

- Ponašanje opozicije prethodnog dana ne priliči narodnim poslanicima, ono je bilo huligansko ponašanje. Juče su opozicionari pokazali svoje pravo lice, a ako dozvolimo da nam ovakva licemerna ekipa uzme sve što nam je dobro u Srbiji, to će uticati na budućnost naše dece. Dok sam govorio o bolesnoj deci, puštali su muziku, zviždali i provocirali me na najgore načine - kazao je Fehratović.

Informer

Jahja Fehratović

Narodni poslanik Nebojša Bakarec tvrdi da je ovakvo divljanje video samo u Kurtijevoj tzv. vladi Kosova i dodaje da ga je Nebojša Zelenović fizički napao, trljanjem međunožja o njega i udarcem laktom u stomak.

- Skupština je je juče odradila svoj posao i uspešno usvojila rebalans budžeta, iako je imala opstrukcije od strane opozicije. Ministri i premijerka su se borili za pomoć majkama i povećanje plata i penzija, dok su oni divljali po Skupštini. Ovakvo divljanje sam video samo u Kurtijevoj tzv. vladi Kosova, a u političkom pogledu oni su samo mali patuljci. Nebojša Zelenović me je fizički napao sa svojim kolegama, trljao je međunožje o mene, a zatim je legao na mene i udario me laktom u stomak - ispričao je Bakarec.

Informer

Naš glavni urednik Dragan J. Vučićević ističe da opozicija priča da se bori protiv nasilja, a sami sprovode najgori oblik nasilja i žele da naprave od sebe žrtvu i da opoziciju nije sramota što su zviždali čoveku koji je pričao o bolesnom detetu i našoj košarkaškoj reprezentaciji.

Opozicionari su pokušali da isprovociraju incident da bi mogli da se pozovu na samoodbranu i da pokušaju da nahuškaju narod i tako otmu vlast na silu. Opozicija priča da se bori protiv nasilja, a sami sprovode najgori oblik nasilja i žele da naprave od sebe žrtvu. Da nije bilo skupštinskog obezbeđenja, fizički bi napali premijerku i ministre. Opoziciju nije sramota što su zviždali čoveku koji je pričao o bolesnom detetu i našoj košarkaškoj reprezentaciji kada je pobedila Litvaniju. Opozicija je pokušala da spreči napredak Srbije i pomoć deci, plate i penzije - objasnio je Vučićević.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: