07.09.2023.

11:14

Foto: Informer

TV

Informer na licu mesta! Nasilnik iz Obrenovca se iživljavao nad devojkom danima - Evo zbog čega je poznat policiji! (VIDEO)

Nemanja G. pozvao je nesrećnu devojku u svoju kuću u Bariču, međutim, njen dolazak je bila kobna greška. Naime, kada je A.M. došla kod njega, on ju je zaključao i nad njom se iživljavao 4 dana. Tukao je rukama, nogama, predmetima iz kuće, bukvalno čime je stigao.

Novinar Informera nalazi se u Obrenovcu, ispred kuće Nemanje G. u kojoj se dogodio stravičan zločin. 

- Kao što je Infomer preneo, četrdesetjednogodišnji Nemanja G. uhapšen je pod sumnjom da je svoju devojku držao zarobljenu. Ovo teško krivično delo dogodilo se 26. avgusta ove godine, kada je devojka došla kod njega kući. Puna četiri dana devojka je bila maltretirana. Prema nezvaničnim informacijama, sve je trajalo do 30. avgusta, nakon čega je uspela da se oslobodi i pobegne u kuću svoje majke. Kada je majci ispričala šta se dogodilo, otišla je u bolnicu gde su joj uspostavljene teške telesne povrede, usled kojih je morala da joj se izvadi slezina. Policija je tada preuzela slučaj - ističe naš novinar.

Kako saznajemo Nemanja G. je nesrećnu devojku iz Zemuna upoznao preko Fejsbuka i nakon višednevnog dopisivanja namamio je da dođe kod njega u Barič.

- Prema rečima komšija, oni su se upoznali preko društvenih mreža. Tada je došlo do nekog dopisivanja, ubrzo i njegov poziv, nakon kojeg je ona došla kod njega - rekao je on. 

Devojka se trenutno nalazi u bolnici i pod konstantnim nadzorom lekara, a policija utvrđuje okolnosti njenog bekstva iz ropstva. 

- Devojci je izvađena slezina, ima teške telesne povrede i nalazi se u bolnici pod konstantnim nadzorom lekara. Policija istražuje na koji način je uspela da pobegne. Osumnjičeni ima krivični dosije, i poznat je organima reda, i ubrzo će biti saslušan pred Tužilaštvom - ističe naš novinar.

Informer

 

Prema rečima komšija, uhapšeni Nemanja G. odavno je poznat policiji.

- Hapšen je pre za svakakva krivična dela, poput razbojništva, a u ovom slučaju će biti gonjen za protivpravno lišenje slobode i teškim telesnim povredama. Ovde je reč o čoveku sa debelim dosijeom