Autor: Informer.rs

07.09.2023.

12:11

Foto: Društvene mreže/shutterstock

TV

Informer saznaje! Novi detalji iz Obrenovca: Majka monstruma branila sina! (VIDEO)

Novinar hronike Informera Nikola Šević nalazi se ispred nasilnikove kuće u Bariču pored Obrenovca i tu je otkrio nove detalje o zlostavljanju i saznao nove informacije od nasilnikove majke.

Naš novinar Nikola Šević u uključenju uživo u program rekao je da je nasilnik zlostavljao četiri dana svoju devojku, nakon čega je ona uspela da pobegne kod svoje majke.

- Juče je uhapšen muškarac koji je držao svoju devojku u njegovoj kući. Nasilnik je zlostavljao četiri dana, nakon čega je ona uspela da pobegne kod svoje majke, pa je otišla u bolnicu gde su joj lekari zbrinuli povrede - kazao je Šević.

Novinar Informera navodi da je nasilnikova majka demantovala tvrdnje da je njen sin tukao devojku i da je tvrdila da je bila zajedno sa žrtvom i nasilnikom i da nije bilo nikakve buke i nasilja.

- Nasilnikova majka je demantovala tvrdnje da je njen sin tukao devojku. Majka osumnjičenog je demantovala povrede i rekla je da devojka nije imala nikakve povrede. Inspektori su uhapsili 41-godišnjeg Nemanja G. i on će biti osuđen za nasilje i otmicu, a potvrđeno je da je osumnjičeni bio u zatvoru na odsluženju kazne. Majka je tvrdila da je bila zajedno sa žrtvom i nasilnikom i da nije bilo nikakve buke i nasilja i kada je otišla bila je nasmejana - saopštio je Šević. 

Obavezno pogledajte sve ovo u videu ispod: