Autor: S. Kostić

15.09.2023.

17:00

Foto: Informer

TV

"Upisala sam Fakultet da bih pobegla od škole! Nasilje je bilo svuda oko mene!" Ispovest mlade srpske glumice u emisiji "Klapa" (VIDEO)

Glumica Staša Nikolić (25) kaže da odbija da snima reklame jer ne želi da je publika prepoznaje po tome! Zvezda serije "Tate" koju ćemo uskoro gledati i kao jedno od pojačanja treće sezone hit telenovele "Tajne vinove loze", bila je gošća emisije "Klapa" na Informer TV.

Mlada glumica je osim o svom detinjstvu i zanimljivim detaljima iz svog života pričala i zbog čega već na početku karijere bira poslove koje će raditi.

- Ne radim reklame i sve sam ih odbijala. Plašila sam se da ako ih budem snimala da više neću biti glumica i da će me ljudi na ulici prepoznavati kao zaštitno lice neke kafe ili banke. Iskreno, nemam ništa protiv kolega koje ih snimaju, naročito onih koji imaju velike karijere. Naprotiv, to je super za njih jer zarade dodatni novac - rekla je Staša.

Informer

Glumica Staša Nikolić

Glumica je ispričala da je Fakultet dramskih umetnosti upisala samo da bi što pre pobegla od srednje škole.

- Nisam mnogo volela školu jer nisam mogla da sedim 45 minuta u jednom mestu koliko traje čas. Kad nešto moram, onda mi je to odbojno. Zbog toga sam ranije upisala fakultet  samo da bih što ranije pobegla od škole jer sam FDU mogla da upišem već posle treće godine gimnazije - priča Staša i objašnjava šta ju je najviše odvraćalo iz školske klupe:

Informer

Glumica Staša Nikolić

- Škola "Učitelj Tasa" koju sam pohađala u Nišu tada je važila za jednu od problematičnijih u tom gradu. Neki vršnjaci su još tada počinjali sa korišćenjem nekih nedozvoljenih supstanci, nosili su nedozvoljene stvari i izražavali se na način zbog kojeg sam svaki put bila u šoku. Svuda oko mene je bilo vršnjačkog nasilja, naročito u osnovnoj. Nastavnici i učitelji nisu bili mnogo zainteresovani da se time bave i onda sam i zbog toga imala još veću odbojnost prema školi.

Ceo intervju možete pogledati u videu na kraju teksta:

 
$bp("Brid_94687674", {"id":"34926","width":"16","height":"9","video":"1400401"});