Autor: Informer.rs

15.09.2023.

09:25

Foto: Informer

TV

Ludilo od mržnje! Opozicija pljuje sportiste, a Novaka Đokovića naziva džiberčinom! (VIDEO)

Dragoslav Bokan iz Instituta za nacionalnu strategiju kaže da opozicija ne voli pobedu Srbije i smeta im što se Novak Đoković krsti i piše svuda Kosovo je Srbija, a da je Vesna Pešić rekla da joj se gadi Novak Đoković i nazvala ga je konzervom i primitivcem.

- Oni koji mrze Srbiju, mrzeće i naše sportiste koji spajaju naš narod, jer oni žele razdor i ne podnose slogu naroda. Opozicija ne voli pobedu Srbije i reži na srpski narod, sportiste i uspeh. Drugosrbijanska i antisrpska opozicija je napravila gnezdo mržnje prema Srbima i srpske crkve, jer im smeta što se Novak Đoković krsti i piše svuda Kosovo je Srbija, a Vesna Pešić je rekla da joj se gadi Novak Đoković i nazvala ga je konzervom i primitivcem - kazao je Bokan.

Informer

Politički filozof Dragoljub Kojčić ističe da je opozicija udarila na vlast i predsednika, a kad to nisu uspeli da sruše aktuelnu vlast udarili su na srpske sportiste, a posebno Novaka Đokovića.

- Ovo je demokratska država, ali se opozicija ponaša kao da smo u nekom drugom političkom sistemu. Većina građana je dala podršku Aleksandru Vučiću i opozicija je udarila na vlast i predsednika, a kad to nisu uspeli da sruše aktuelnu vlast udarili su na srpske sportiste. Opozicija je nazvala džiberom Novaka Đokovića svetlu tačku srpskog naroda i ikonu našeg doba u rangu sa Nikolom Teslom - rekao je Kojčić.

Sve možete pogledati u videu ispod: