Autor: Informer.rs

16.09.2023.

10:06

Foto: Informer

TV

Svet se trese od sastanka Putina i Kim Džong Una! Kovač tvrdi: Rusija i Velika Britanija već u ratu! (VIDEO)

Politički analitičar Miloš Laban navodi da nam slede tektonske promene u svetu zbog sastanka lidera Severne Koreje Kim Džong Una i predsednika Rusije Vladimira Putina i dodao da Putin može u trenutku da sprži bilo koju zemlju na svetu.

- U proteklim mesecima u kontraofanzivi je preko 70.000 Ukrajinaca izgubilo život i to oni koji su trenirani od strane NATO-a. Slede nam tektonske promene u svetu, a Zapad želi da potpuno nametne svoje prisustvo u Ukrajini. Sastanak Kim Džong Una i Vladimira Putina je izuzetno bitan i važan za Rusiju i Severnu Koreju, jer će se ove dve države dodatno zbližiti. Zapad se veoma uplašio sastanka koji se desio između dva velika lidera i činjenice da je Rusija preuzela vođstvo u BRIKS-u - kazao je Miloš Laban i dodao:

- Ako dođe do većeg sukoba, Putin će da pokrene svoja najjača oružja koja mogu da u trenutku da sprži bilo koju zemlju na svetu - zaključuje Laban.

Informer

Miloš Laban

General policije Tomo Kovač ističe da rat u Ukrajini dobija veliku dubinu i širinu zato što se posredno uključuju i druge velike sile u sukob i tvrdi da su Velika Britanija i Rusija već u ratu jedna protvi druge.

- Rat u Ukrajini dobija veliku dubinu i širinu zato što se posredno uključuju i druge velike sile u sukob. Severna Koreja je sprema za rat i podršku Rusiji. Tvrdim da su Rusija i Velika Britanija već ušle u rat jedna protiv druge posredstvom britanskih specijalnih  jedinica. "SAS" su specijalne jedinice koje služe za najviši stepen delovanja na frontovima ili iza neprijateljskih linija. Engleski dronovi i avioni specijalnih jedinica su se odjenom pojavili na frontu u Ukrajini i strateški napadaju ruske ciljeve - tvrdio je Kovač.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da Vladimir Putin ima preimućstvo da može u trenutku da reši rat i smatram da Rusija treba da digne ovaj rat na veći nivo i da krenu sa čitavom vojskom na ukrajinsku vojsku i NATO.

- Zapad će ponuditi primirije, da bi pripremili Ukrajinu za drugu fazu a to su nuklearni sukobi. Vladimir Putin ima to preimućstvo da može u trenutku da reši rat i smatram da Rusija treba da digne ovaj rat na veći nivo i da krenu sa čitavom vojskom na ukrajinsku vojsku i njihove huškače i pomoćnike NATO - kazao je Kovač.

Celu emisiju možete pogledati u videu koji se nalazi ispod: